PS: we love you!

A L'uomo Vogue januári címlapját és belső oldalait korunk legyik legsármosabbnak tartott férfijának, Gerard Butlernek a fotói díszítik. A képanyagot a Vogue köreiben jól ismert Tom Munro neve fémjelzi, Rushka Bergman stylist munkájának kíséretében. A fekete – fehér fotókon modellt álló Butlerről egy kissé komor, viszont áthatóan vonzó sorozat készült.

 

 

Gerard Butler neve hallatán a minőségi színészi játék és a jóképű férfiak rajongói egyszerre kapják fel a fejüket. Napjaink egyik legkedveltebb hollywoodi hírességének háta mögött sikerfilmek, jelölések és címlapok tucatjai sorakoznak. Legfrissebb sajtószereplése kettő az egyben alapon nyújt betekintést készülő mozijába egy interjú révén és vizuális élményt a fotóanyag által.

 

 

A karizmatikus skót színész remekül mutat Giorgio Armani öltönyében a L'uomo Vogue aktuális lapszámának coverjén. A neki szentelt, fekete – fehér képekből álló editorial ugyan többnyire Butler komoly – komor arcát mutatja Tom Munro kamerája előtt, de ennek ellenére – vagy ezzel együtt – semmit sem veszít mélyről jövő sármjából. A fotósorozat style részéért felelős Rushka Bergman csakis A listás designer márkák darabjaiba bújtatta Butlert, hiszen egy igazi férfi Armanit, Ferragamot és Givenchyt érdemel!

 

 

 

 

 

 

Ami minket illet – némi jogos elfogultsággal –, maximum pontszámot szavazunk meg a sorozatnak!

 

 

Szabó Lili

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Jennifer Aniston és Gerard Butler lebukott? »

Uraim és uraim »

Kritikus tömeg »

Szemet vetettem a Főnökre! »

Nagyon Disney! »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés