Palackba zárt szellemiség - Őszi parfümkörkép

Kedvenc márkánkat ruha, cipő és kiegészítő formájában szerezhetjük be. Ha azonban arra vágyunk, hogy testünket ne csak körülvegye, de körül is lengje az adott divatház szelleme, a legjobb megoldás, ha egy parfümöt választunk. Vessünk rá egy pillantást, mit kínálnak nekünk a ,,nagyok” az őszi szezonra!

Chanel és az ő No. 5 illata egyértelműen a divatvilág örökség része, melybe mindezidáig csak a női közönség kóstolhatott bele. Mostantól azonban az erősebbik nem számára is elérhető lesz. A háznak egy igazán erőteljes karaktert kellett találni, akihez jól lehet kötni az új ,,high five”-ot. Brad Pitt személye biztosíték arra, hogy urak és hölgyek egyaránt felfigyeljenek rá. Egy asszony illata így egy vérbeli férfi illatává válik.
 

 

A Lancome úgy határozott, hogy fiatal hollywoodi pipik helyett jól bevált, klasszikus színésznőt választ őszi kampányához. Julia Roberts mosolyával ezúttal sem fogkrémet, hanem egy rendkívül kellemes illatot reklámoz. ,,La Vie Est Belle” - hangzik a kreáció neve, és valóban, a parfüm az édes élet esszenciájaként párolog a feliratmentes, cuki kis üvegből, Julia Roberts pedig Pretty Woman-ként tündököl a videóban és a képeken.

 

 

Az Yves Saint Laurent egy jóval kevésbé ismert, ám annál karakteresebb színésznőt választott főszereplőjének. Jessica Chastain lila festékben fürdőzve mutatja be az újdonságot, mellyel nem ennyire látványosan, de azért igen hatásosan hódíthatunk. A Manifesto név jól tükrözi, hogy egy rendkívül erőteljes illatról van szó. Jessica első divatreklámjában hajának vörös és festékének lila árnyalatával harsogja a szlogent, miszerint ,,Daring is an art”.

 

 

Julia Roberts méltó vetélytársaként a Hugo Boss-nál a szelíd tekintetű Gwyneth Paltrow mosolyog vissza ránk. Gwyneth és a Boss nemes egyszerűsége jól kiegészíti egymást, hiszen mindkettőből kifinomultság sugárzik. A régen látott színésznő először debütált a márka ,,Nuit Pour Femme” filmjében. Elfoglaltságának oka, hogy mostanában a divatszakma felé vette az irányt, és ahelyett, hogy a kamerák előtt állna, inkább a tervezőasztal mögött foglal helyet.

 

 

Zárjuk a sort egy újabb férfiparfümmel. A Prada viharos vizein evez a legújabb illatszer modellje. A Luna Rossa egyfajta tiszteletadás a hasonló nevű vitorlás csapat előtt. Magában rejti a sport lényegét; frissesség, bátorság és büszkeség árad belőle. Az üveg formáját szintén a hajózás ihlette. Egy vitorlás csónak ereje és masszívsága tükröződik vissza fényes felületén.

 

 

Divat és parfüm története régóta összeforrt, és valószínűleg már soha nem is fognak külön utakon járni. A szezon kívánságlistáján ezúttal olyan parfümök szerepelnek, melyek jó lehetőséget kínálnak rá, hogy egy kis tavaszt vigyünk az őszi hónapokba.

Oláh Dóri 

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés