Palvin Barbara, a fiatal hódító

Csak tizenhét éves, de máris a legnagyobb világmárkák bemutatóinak visszatérő vendége. Palvin Barbara bájos arcával már mindenkit elvarázsolt világszerte, egy külföldi magazin a hét modelljének is választotta korábban, s most végre hazájában is elismerik munkásságát, amelyet bizony idősebb pályatársai is megirigyelhetnének. Barbarát a Glamour Woman of the Year legjobb modell kategóriájában jelölték Axente Vanessa, Fórizs Adina, Mihalik Enikő és Srej Zsófi mellett. A fiatal modell őszintén mesélt szédületes karrierjéről és mindennapjairól.

- Milyen érzés, hogy a számos külföldi elismerés után saját hazájában is elismerik munkásságát a Glamour Woman of the Year a legjobb modell kategória jelölésével?

Nagyon örülök annak, hogy bár az időm nagy részét külföldön töltöm, ott dolgozom, otthon is figyelemmel kísérik a karrierem alakulását és elismerik a munkásságomat. Természetesen óriási megtiszteltetés, hogy jelöltek a „legjobb modell” kategóriában - a Glamour Woman of the Year díjára!

 

- Figyeli a kategória többi jelöltjének karrierjét?

Srej Zsófival személyesen is tartom a kapcsolatot, így könnyedén nyomon követhetem, hogyan alakul az élete. Abból kifolyólag, hogy vele és Adinával is egy ügynökségnél vagyunk, sokat hallok róluk és a sikereikről. Nagyon szurkolok nekik is, hiszen az ő karrierjüket is az Icon Model Management egyengeti.

 

- A sok munka mellett van ideje kikapcsolódni, s ha igen, mivel tölti szabadidejét a legszívesebben?

Egyre kevesebb időm jut a kikapcsolódásra. Külföldön a szabadidőmet leginkább pihenéssel vagy városnézéssel töltöm, amikor otthon vagyok, igyekszem együtt lenni a családommal, barátaimmal. Legszívesebben horgászom vagy focizom. Horgászni a családommal szoktam, ilyenkor tudok velük beszélgetni, de egyúttal pihenhetek is, míg a foci megmozgat, miközben a barátaimmal szórakozom. Sokat jelent még számomra a zene és az olvasás, ezekre mindig jut időm!

 

- A hétköznapokon mennyire követi a divatot?

Nekem a hétköznapok nagy részben a modellkedést jelentik, így az öltözködésemre mindig oda kell figyelnem. Azt gondolom, hogy a modellek a divat hírvivői is egyben. Szeretem a kényelmes, praktikus ruhadarabokat, amiket jól fel lehet használni.

   

- Melyik kampány volt a legemlékezetesebb számára, amelyre a legbüszkébb?

Csináltam több kampányt is, de van, amit én sem láttam, mert még nem jelentek meg, de természetesen arra vagyok a legbüszkébb, hogy a Chanel arca lehetek. Mindig is nagy álmom volt, hogy a Chanelnek dolgozhassak! Még most is nehezen tudom elhinni, hogy valóra vált!

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés