Papírművészet

Ha divatról van szó, nem lehet megállni csak a ruhák, táskák és cipők világában - az igazi haladó szelleműek továbbviszik a divat kifejezést más ágazatokban is.

Amy Flurry és Nikki Salk Atlantában kezdték el művészetüket: létrehozták a papírból készült darabok mesterségét. A különleges darabok a divat és báj jegyében születnek, kifejezve ezzel a két nő szeretetét művészetük iránt.Legújabb debütálásuk a Paper Cut Project, olyan parókák és maszkok sorozata, melyek mind papírból készültek.

A kollekció három részből áll:

Animalia Series – ebben a szettben található egy baglyos, még egy madárra hasonlító, egy oroszlános és egy sarki nyulas maszk.Jeffer Paper Wigs – ez a kollekció a hajról szól: copf, göndör haj, vagány megoldások, pár kiegészítő, mint például pillangó vagy kalap jellemzi ezt a sorozatot.
Exclusive Collection For Hermés – ebben a kollekcióban ismét megtalálható a ló (szemből és oldalról is), az oroszlán és egy kos is.A parókákat próbababákon tudják leginkább hasznosítani – a Jeffer Paper Wigs kollekcióAki elég művészi vonást talál magában, nyugodtan próbálkozzon pár érdekes papírcsoda elkészítésével!

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés