Parfümkollekció a legjobbaktól

Együtt, korlátok nélkül

Ismered azt a nevet, hogy Frederic Malle? Ő egy híres, francia illatmester, egy elimert Orr, aki megteremtette az Editions de Parfum illatkollekciót. Amikor róla és parfümjeiről beszélünk, akkor a legmagasabb minőségről és luxusról van szó.


Frederic Malle
Editions de Parfum


Ötlete egyszerű, ám annál nagyszerűbb. Összehívott kilencet, a világ nagy illatmesterei közül, együtt alkották meg a kollekciót, Editions de Parfum néven, amely 17 exkluzív illatból áll össze. Mindegyiket az egyik Orr és Malle neve fémjelez. Az Orrok itt csakis saját elképzeléseik, álmaik szerint válogatták ki az összetevőket, nem korlátozták őket pénzügyi kérdések és elképzeléseiknek sem szabott gátat senki.
A 17 illat közül a leghíresebbek az En Passant és a L’Eau d’Hiver. Az elsőt Olivia Giacobetti alkotta, fehér orgona, narancsfa, uborka és búza összetevőkből. A második Jean Claude Ellena műve, amely napraforgóból, mézből és liliomból áll.

Olivia Giacobetti Jean Claude Ellena

A Le parfum de Therese, - mandarin, dinnye, rózsa, szilva, cédrus, vetiver és bőr - története igen izgalmas, mert az 50-es években Edmond Roudnitska kifejezetten a felesége számára alkotta, és sohasem került kereskedelmi forgalomba, csakis Therese viselte.
A kollekcióban az Orrok a férfiakra is gondoltak, például a Vetiver Extraordinaire-rel, Dominique Ropion-tól, amelytől olyan illata lesz a pasiknak, mint az őszi erdő.
Malle mester honlapján kitölthetsz egy tesztet, amely rávezet arra, hogy melyik a 17 közül az igazán neked való llat.
www.editionsdeparfums.com

Az parfümök megvásárolhatók on-line, vagy legközelebb Ausztriában, Bécsben, a Pure Day Spa-ban, a Tuchlauben 11 alatt.

Kapcsolódó cikkek:

Legyél szexibb! »
Az illatom én vagyok »

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés