Paris Hilton ismét öribarit keres

Úgy tűnik a híres milliárdos örökösnő az előző szériából már megunta az öribariját, és most újat szeretne maga mellett tudni. Az amerikai zenecsatorna februártól adja a valóság show-t, ahol a Hilton lány ismét 10 héten keresztül válogathat a potenciális jelöltek közül.

Paris elmondása szerint kislány korában imádott a babákkal játszani, öltöztetni őket és leginkább uralkodni rajtuk. Most mindezt újra megteheti kilenc lányon és egy fiún. A szerencsés kiválasztottak Las Vegasban fognak élni egy luxus villában, ahol Mrs. Hilton az előző show-hoz hasonlóan feladatokkal látja el a versenyzőket.


Egész pontosan mi történt az első széria nyertesével, nem tudni. Hosszas keresés után kiderült, Brittany Flickinger nem éppen Paris barátságára, mind inkább a hírnévre vágyott. Azóta modellnek, énekesnőnek és színésznőnek nevezi magát a legtöbb közösségi portálon. Noha, nincs rossz hangja és egész szép fényképekkel büszkélkedhet, Paris-sel már rég nincsenek öribari viszonyban. Nem tudni, melyik lett előbb féltékeny a másikra?Hogy mi várható a következő show-tól még kétséges. Szerintünk ugyan olyan megrendezett és a legkevésbé sem barátságkereső műsorra számíthatunk, mint az első volt. Viszont, unaloműzésre a legkiválóbb.Te lennél Paris Hilton öribarija?

Kapcsolódó cikkek:

Illatozz és divatozz Paris Hiltonnal! »
Sztárok tervezője: Jenny Packham »
Paris Hilton legújabb kedvence »
Új őrület - UGG hótaposók a sztárok gardróbjaiban is! »

 

Címkék: , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés