Pasik, urak, banditák

A Hestyle idén is megválasztotta Magyarország legstílusosabb férfiúit. Ha ezt a kifejezést ízlelgetjük, rögtön eszünkbe jut George Clooney és Alain Delon. De ne rohanjunk mindjárt Hollywoodig, kis hazánkból is tudunk sorolni egy-két nevet. Például Árpa Attilát, vagy Schiffer Miklóst. Az utóbbi úriember második helyezést kapott a blog képzeletbeli dobogóján. Hogy az előbbi úr miért nem lett említésre sem méltatva jópár társával együtt, azt valószínűleg örök homály fedi majd. Nézzük hazánk legstílusosabb férfijait a Hestyle ítészei szerint. A lista vegyes, csakúgy, mint az érzelmeink.

   

 

   

 

   

 

   

 

   

Nem szeretnénk gonoszkodni, és valóban csodáljuk azt a harminc ifjat, akik említést nyertek eme nemes verseny kapcsán. A tanulság ez esetben is az, hogy a közízlés mindig nagyobb tábort képes toborozni magának. Azért azt az egyet szögezzük le, egy férfi stílusa valamivel összetettebb fogalom, mint a metroszexualitás, és az sem elég sok esetben, hogy valaki meg tudja vásárolni a legdrágább holmikat. Ha pedig a hím nem ápolt, máris agyoncsapta kinézetét egy jókora bunkósbottal.

A szépség szubjektív, a jóízlésről ugyanezt már nem tudjuk elmondani. Nálunk Schiffer úr az abszolút nyertes, továbbá becsempésztünk rögtönzött listánkra néhány olyan nevet, akiknek semmi esetre sem lett volna szabad lemaradnia. Lássuk, hogy ejtik a stílust mifelénk, ha férfiról van szó!

 

Schiffer Miklós

Schiffer Miklós

 

Árpa Attila

 

   

 Csipak Péter                                                                    Pantl Péter

 

Yonderboi

 

Hlatky-Schlichter Hubert

 

   

Dr. Krasznai Zsolt                                                             Kulka János

 

Szentesi Évi

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés