People's Choise gála 2010-Az év első díjátadója képekben

A díjátadók sorát idén is a People's Choice nyitotta, ahol a celeb világ krémje az új évben először mutathatta meg magát. Színészek, zenészek és tévés személyiségek vonultak végig a vörös szőnyegen mielőtt megtudhattuk kik lettek a nézők kedvencei.

Ruhák tekintetében nem voltunk elkényeztetve, néhány kivételtől eltekintve, elég unalmas vagy éppen túlontúl csicsás és izléstelen kreációval találkozhattunk. A legnépszerűbb szín a fehér és ennek különböző tónusai, fazonban pedig leginkább a pánt nélküli vagy a félvállas megoldások mentek. Nézzük a legszebbeket:


A legborzalmasabb összeállítás nem túl megtisztelő díját Hayley Williamsnek,( a Paramore együttes énekese), és Jessica Albának ítélném oda. Hayley hajszíne rettenetes, nem szép a sminkje sem, a ruhája pedig, mintha papírmaséból lenne.
Jessicát alapvetően egy szép nőnek tartom, de itt nyúzott az arca, látványosan megöregedett, a haja semmilyen, ez a ruha, pedig még az ő alakján is előnytelenül áll. A mindehhez passzított robot-gladiátor szandált pedig végképp nem értem. Íme:

Hogy a díjakról is essen szó, nézzük a főbb kategóriákat és nyerteseiket: legjobb mozi színész Jonny Depp, legjobb mozi színésznő Sandra Bullock, legjobb zenei újdonság Lady Gaga, legjobb női előadó Taylor Swift, legjobb tv-s drámai sorozat Dr. House, legjobb mozifilm Alkonyat, legjobb R&B előadó Mariah Carey, legjobb pop előadó Lady Gaga.


Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés