Pink utálja új frizuráját

Az énekesnő nagy megújuló művész, most azonban fodrásza mellényúlt egy kicsit. Pink ugyanis nagyon nincs megelégedve új hajával, melyet néhány napja mutatott meg rajongóinak. "Utálom!" - írta Twitterén is.

Pink mérges stylistjára új haja miatt. Neked mi a véleményed: joggal haragszik?

Az énekesnő új frizuráját a The Lincoln Lawyer című film Los Angeles-i premierjén, március 10-én mutatta meg a közönségnek. A színválasztás nem újdonság részéről, láthattuk már korábban ilyen ezüstös árnyalatokban pompázni, ám a forma meglepően új és … hogy is mondjuk szépen: kicsit talán túl rövid.

 

Ezzel a kijelentésünkkel pedig maga Pink is egyetért, sőt! Ő továbbmegy. Március 12-én ugyanis azt csiripelte el rajongóinak Twitterén, hogy úgy érzi, valósággal lemészárolták haját. „Utálom!” – írta. Sokan egyetértettek vele, amire szarkasztikusan csak annyit válaszolt, köszöni, hogy rámutattak rajongói, ők is utálják új haját, ez sokat segít rajta.

 

Persze senkinek nem kell kétségbeesnie, Pink haja gyorsan vissza fog nőni. Ráadásul ennél most sokkal fontosabb dolgokra kell koncentrálnia, hiszen nemsokára gyermekük születik férjével, Carey Harttal, aki a jelek szerint szívesen kényezteti kis feleségét, hiszen szintén a Twitterről tudjuk: „Francia pirítós reggelire az ágyban. Szeretem a férjem!”

Forrás: Donnalight.hu

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés