Pirelli-naptár Karl Lagerfeld módra

Mint minden évben, így idén is nagy várakozás előzte meg a 2011-es Pirelli-naptár napvilágra kerülését. A világ legszexisebb lányait bemutató kalendáriumot ebben az évben a divatvilág egyik legmeghatározóbb alakja álmodta meg, maga Karl Lagerfeld. Most nézzük meg, hogyan néz ki a Chanel vezető tervezőjének az elődjeitől eltérő naptára!

Várható volt, hogy Lagerfeld új értelmet ad a híres, forgalomba sosem kerülő kalendáriumnak, és nem egy tengerparton lencsevégre kapott, meztelenül fürdőző modellekkel teletűzdelt fotósorozatot készít majd. A tervező a saját párizsi műtermében valósította meg elképzeléseit a Pirelli-naptárról.

A kalendáriumban 36 fekete-fehér kép található, ami 24 jelenetet mutat be az ókori római és görög istenekről, héroszokról és mítoszokról, visszafogott és művészi stílusban, de nagyon aprólékosan kidolgozott beállításokkal. A kreátor elmondása szerint korunk hőseit, ideáljait és hősnőit szerette volna megjeleníteni a fotókon.

   

A képeken 21 szereplő látható, 15 híres manöken, mint például Natasha Poly, Lara Stone, vagy Freja Beha Erichsen, meglepő módon a kedvelt amerikai színésznő, Julianne Moore, illetve eddigiektől eltérően férfimodellek is helyet kaptak a kalendáriumban. Így a szerencsésebbek megcsodálhatják a nem mindennapi adottságokkal rendelkező öt fiatal tehetséget, vagyis Baptiste Giabiconit, Sebastien Jondeaut, Brad Kroeniget, Garret Neffet és Jake Davist is.

   

Nos, be kell vallanom, nagyon szívesen venném, ha én is azon kiválasztottak között lennék, akik megkapják a Pirelli cégtől ezt az idén igazán különlegesre sikeredett naptárat. De mivel nem tartozom ezen szerencsés emberek közé, így marad az, hogy a napvilágra került képekben gyönyörködöm, amik azért így is lenyűgözőek letisztult, egyszerű, de mégis tökéletes megjelenésükkel.

   

Nektek hogy tetszik a Lagerfeld-féle naptár? Kit hiányoltok belőle?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés