Pózolj rocksztárnak!

Úgy, ahogy hallod. Legalábbis abban az esetben, ha keresett modellként keresed a kenyered, vagy rajta van a neved azon a bizonyos hollywoodi A listán. Ugyanis a szóban forgó Mr. Adams nemcsak legendás rockzenész, hanem elismert fotóművész is egyben. Most pedig a szánkra vesszük.

Több, mint két évtizede van jelen fotósként a szakmában, és nem kizárólag hobbiként űzi, hanem el is ismerik munkásságát. Többek között fotózott a Guess – nek, a Zeiss -  nek és az Omegának. Illetve olyan neves magazinoknak dolgozott eddig, mint a Vogue, Harper’s Bazaar, vagy sorolhatnám még az Interview nevű kiadványt, ha csak a legnevesebbeket szeretném említeni. Mindemellett elindította saját lapját ZOO néven.

 

   

 

A hírességek listája szintén nem elhanyagolható azok közül, akik modellt álltak neki. Egy pár nevet említve szóba kerül Lana del Rey, Mick Jagger, Mickey Rourke, Monica Belucci, vagy Amy Winehouse. Legjobb munkáit pedig Exposed néven állította ki idén Moszkvában.


   

 

   

 

Ha nem csak tényeket akarok felsorolni, akkor meg kell jegyeznem, hogy képei mennyire életszagúak. Alanyai néhol hevesen gesztikulálnak, máshol mély érzelmeket fejeznek ki arcjátékukkal. Fotóinak története van. Mickey Rourke a szexéhes gazdag öreget játssza, Natalia Vodianova a vamp özvegyet, Zellweger pedig szokatlan oldaláról mutatkozik be a túlsúlyos szingli karaktere után.

 

   

 

   

 

Lapozzunk fel egy keveset a divatszakma legtehetségesebb rocksztárjának munkái közül. Ne hagyd abba Bryan!

 

Szentesi Éva

Címkék: , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés