Prabal Gurung – a fiatal márka úttörése

Prabal Gurung, a fiatal ázsiai tervező neve ismerős lehet azoknak, akik figyelemmel kísérték a Vogue Best Dressed 10-es listáját, hiszen Zoë Saldana az ő fekete estélyi ruháját viselve szerezte meg a negyedik helyezést. Az egyedi gondolatvilágú tervezéseiről egyre inkább elhíresült designer három éve prezentál önálló kollekciókat.

 

 

Prabal Gurung, szingapúri születésű, Nepálban nevelkedett tervező debutáló kollekcióját 2009-ben mutatta be, miután elvégezte a New yorki Parsons divatiskolát és két évet töltött a Cynthia Rowley design-nál. A modern luxus, múlhatatlan stílusérzék és a glamour jegyében születő kollekciók hamar ismertté tették Gurung nevét és tervezéseit New Yorkban és a nemzetközi divatfrontokon.

 

 

  

A designer kollekcióit a feketék és fehérek dominanciája mellett a nőies szabásvonalak és hullámzóan esős díszítő megoldások köré építi. Egyedisége abba is rejlik, hogy képes a legkülönfélébb anyagokat és stíluselemeket oly' módon egymás mellé rendezni, hogy abból egy tökéletes összhangban lévő, kifogástalan és eredeti darab születhessen.

 

 

A következő szezonra tervezett darabjai között sok vibráló színű kreációt is találunk, melyekre a réteges anyaghasználat, a peplum és a dús hatású szoknyamegoldások jellemzők azzal az érezhető fiatalos lendülettel, mely úgy tudja körülvenni Gurung minden munkáját, hogy azok cseppet sem veszítenek kifinomultságukból.

 

 

 

 

Gurung kiemelkedő ügyfelei között van többek között Katalin, Cambridge hercegnője és a First Lady, Michelle Obama is.

 

   

 

Ahogyan azt a Prabal Gurung design is bizonyítja, érdemes odafigyelni a fiatal tervezőkre, hiszen így fényesnek ígérkező karrierjük elejétől részesei lehetünk világuknak.

 

 

Szabó Lili

Kapcsolódó cikkek:

Színek, minták, Olaszország »

Victoria’s Secret Nicholas Kirkwood sarkakon »

Káprázatos fejfedők »

Ulyana Sergeenko »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés