Provokatív MAC kollekció

Ha divatipar, akkor örök és elpusztíthatatlan fiatalság bármi áron. Iris Apfel azonban tesz erre az alapállásra, hiszen minden megnyilvánulásával az ellenkezőjét hirdeti.

A 90 éves üzletasszony, belsőépítész és divatikon nagyon is aktív szerepet vállal a divat világában, és nagyobb valószínűséggel tűnik fel egy szórakozóhelyen, mint a nyugdíjasklubban.  Legutóbb a MAC-nek tervezett sminkkollekciót.

Az élénk színekben pompázó kollekció maximálisan kifejezi Iris személyiségét: minden darabja bohém, életigenlő, és persze feltűnő. A rúzsok, szájkontúr ceruzák, púder, szemfestékek és körömlakkok lenyűgöző árnyalatokban hirdetik a dédnagymamakorú divatikon életfilozófiáját. Aki szeretne elvegyülni a tömegben, annak semmiképp sem ajánljuk, a többieknek azonban kötelező kipróbálni.Legalább ilyen provokatív a kollekció kampánya is, hiszen a plakáton maga Iris tekint a világra védjegyévé vált hatalmas szemüvege mögül, miközben a maga tervezte kollekció legfeltűnőbb darabjai emelik ki vonásait. A szépség és nőiség új dimenzióját nyitja meg ezzel, és elegáns iróniával kérdőjelezi meg a divatipar konvencionális és ebben a megvilágításban unalmas ideáljait.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés