Púderfelhő Nina Ricci-nél

A Nina Ricci név sokak számára mára egybeforrt az almaformájú parfümös üveggel. Pedig a márka ennél sokkal, de sokkal több. A gyorsan végbemenő változások után a divatház kreatív igazgatója Peter Copping lett, aki több mint 12 évig dolgozott Marc Jacobs keze alatt a Louis Vuitton-nál.

A tervező a lehető legjobbkor érkezett, hiszen az általa kedvelt pasztellszínek és a kislányos vonal most amúgy is az év trendje lesz. Mindez természetesen meg is mutatkozik az első Peter Copping által tervezett kollekción is. A modellek mintha most estek volna ki egy púderes dobozkából. Csupa halovány színárnyalat, a világos rózsaszín, a bézs, a barackvirág dominál.A kollekcióban különösen nagy hangsúlyt fektettek a lábbelikre. Újfajta sarok megoldással, illetve csizmákkal jelennek meg tavaszra.
Sok ruhadarabon hangsúlyos az áttetsző hatás és a csipke berakás. Számtalan modell visel leggingset, bár már nem a bokáig, hanem a vádliig érő fazont.
Vajon Copping képes lesz lépést tartani a márka elvárásaival? Tény hogy Olivier Theyskens sötét kreációi után hatalmas változás ez a babarózsaszín álom. Nektek hogy tetszik?

Kapcsolódó cikkek:

Pletykák a Nina Ricci extervezőjének sorsáról »
Nina Ricci új parfümje: Ricci Ricci »
Bye bye Olivier! »
Louis Vuitton háborúja »
Converseből is megárt a sokk »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés