Raboskodó zafír

Első ránézésre szokatlan látványt nyújt a Jacqueline Rabun Pouch által tervezett gyűrű, vagy sokadikra is?


Jacqueline Rabun Pouch-ról érdemes tudni, hogy két évtizeden keresztül fejlesztette tudását ékszerek tervezése terén. Alkotásai nagyon jellegzetesek, ezért könnyű megkülönböztetni a gyűjteményét világszerte. A tervei visszatükrözik szenvedélyét a mértan iránt. Ezek a mértani elemek, mint díszítések, önmagukban is műalkotásnak tekinthetők. Mindegyik darab egyedülálló.


Maga a gyűrű innovatív és egyedülálló. Egy fehéraranyból készült ketrecről van szó, melyben egy zafír raboskodik. Ezt a szokatlan tervezést limitált számban készítették el.


Ezt a korlátozott számot csak megerősíteni tudja a gyűrű ára, mely 8115 dollár, azaz kb. 1 millió 500 ezer forint. Kérdés megér-e ennyit egy valóban különlegesnek és egyedinek mondható ékszer. Természetesen a luxus világában léteznek ennél borsosabb árú kreációk is.


A jó hír, hogy még nem fogyott el mind a 20 darab. Bár nehezen képzelném el a saját ujjamon, de a 20 új tulajdonos biztos bátran és büszkén viseli majd. Mindezek ellenére különlegesnek, és egyedinek tartom ezt a gyűrűt. Nektek mi a véleményetek?

Kapcsolódó cikkek:

Óda az élet örömeihez »
Üvegékszerek aranyárban »
Térkép helyett karkötő? »
Fagyálló lepkék »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés