Régi idők sztárja újra a képeken

Már többször említettem nektek, hogy nagyon szeretem az olyan fotósorozatokat, amelyeknek van témája, valamilyen történetet vagy filmet szeretnének feleleveníteni. A következő editoriált azért szeretném nektek megmutatni, mert a filmtörténet egyik legmeghatározóbb alakját élesztették újra. Nézzük is meg, kiről van szó pontosan!

Amikor megnéztem ezeket a képeket, tátva maradt a szám, ugyanis zseniális lett az egész, hiszen nagyon el van találva a hangulat, a színek, az effektek és a pózok is. Egyszóval remek az egész. Az pedig már csak hab a tortán, hogy ennyire valóságosra sikerült megjeleníteni Charlie Chaplint.

   

A divatfotós, Stefan Giftthaler és a stylist, Luca Termine nagyon kedvelik az ikonikus filmcsillagot és egy tökéletesen kidolgozott editoriállal akartak adózni Chaplin nagysága előtt. Azt gondolom, hogy már a modell, Brandon Wilson kiválasztásánál jól döntöttek, hiszen a sármos fiú remekül hozza a toprongyos csavargóként ismertté vált színész alakját.

   

A képeken a modell olyan híres divatházak ruháit viseli, mint Vivienne Westwood, Giorgio Armani, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, vagy John Galliano, de mégis, az öltözete tökéletesen tükrözi a Chaplin korában viselt ruhadarabokat.

   

Nos, remélem, még lesz alkalmam ilyen remekül sikerült fotósorozatokat bemutatni nektek, hiszen ebben nemcsak szépen beállított képeket, hanem egy remek színész és rendező felelevenítését is megcsodálhatjuk.

Nektek hogy tetszenek a képek? Szeretitek Charlie Chaplin filmjeit?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés