Rémségek kicsiny cipőboltja

Egy lábbeli akkor jó, ha kényelmes. Egy lábbeli akkor jó, ha szép. Egyszóval akkor a legjobb, ha kényelmes és szemet igéző is egyben. Valamikor ezeket a cipőtervező mesterek elfelejtik és már-már horrorba illő lábravalót eszkábálnak össze, vagy úgymond giccseset. Szerencsére van a popiparnak egy Lady Gagája, ha más nem is, majd elhordja őnagysága.

Alexander McQueen zsenialitását senki nem vonja kétségbe, egészen addig a pontig, amíg szemügyre nem vételezzük eme szőrös kis borzalmakat. A tervező nagyon rosszat álmodhatott, amikor ezeket megálmodta, vagy túl sokat nézte gyerekkorában az Adams Familyt.


 

 

Christian Louboutin, a női lábbelik koronázatlan királya sem remekelhet mindig. Nyilván megunta a sok ajnározást, fogta magát, és jól elrontott egy-két cipőt. Ha ezt másképp tette volna, most nem tudnánk min megrökönyödni és unatkozva lapozgatnánk a temérdek fotóanyagot, amelyek a klasszabbnál klasszabb cipőcsodákról szólnak.

   

 


 

Végezetül a magassarkú sportcipők, amik végképp kiverik a biztosítékot. Három kérdőszavam maradt velük kapcsolatban: Miért? Kinek? Hova?

   

 

 

 

Szentesi Évi

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés