Romain Duris, a szívrabló

Romain Durist már számos olyan nagy sikerű filmben láthattuk, mint a Lakótársat keresünk, a Párizs szívében vagy a Talán, de Magyarországon elsősorban az Arsene Lupin és a Hajsza című mozik főszereplőjeként találkozhattunk vele. Ez alkalommal legújabb romantikus vígjátéka, A szívrablók kapcsán mutatjuk be Nektek őt és sajátos stílusát.A harmincas évei közepén járó tehetséges és nem utolsósorban szívdöglesztő francia színészt már jó néhány szerepben megcsodálhattuk, azonban mind a filmvásznon, mind a való életben a kissé kócos hajú, borostás, bohém stílus illik hozzá a legjobban, mellyel az igazi romantikus, francia szépfiú legideálisabb prototípusát adja.Képeit elnézve nem csak színészként, de akár modellként is megállná a helyét. Mindenesetre, ahogy a mondás tartja, ennek a férfinak ,,még a szeme se áll jól”, és ezzel a kisfiús sármjával nem kell szívrablónak lennie ahhoz, hogy jó néhány nőt egy pillanat alatt levegyen a lábáról. Lehet művészlélek vagy simlis kártyajátékos, bajuszos tolvaj vagy épp ,,álnok” szívrabló, megjelenését és karakterét kaméleonként képes változtatni.Már számtalan frizurával láthattuk az évek során, hátrazselézett hosszabb vagy rövid, szakállal kombinált, illetve félhosszú, megszelídíthetetlen fürtökkel, de a legmeglepőbb hajviselete egyértelműen a rasta tincsek voltak, melyekkel beillett volna bármelyik kamasz társaság tagjának. Romain ezzel újabb jó példa arra, hogy (bár a nők esetében is természetesen, de férfiaknál hatványozottan) mennyit számít egy jól (vagy rosszul) megválasztott frizura.
Gardróbjában megtalálhatók a díjkiosztók dresscode-jaként előírt, egyszerű fekete, fehér, szürke öltönyök és ingek, melyek alól a protokoll szabályait semmibe véve gyakran elővillantja mellkasát. Bár bevalljuk, ezt nem nagyon bánjuk!
Lelépve a vörös szőnyegről, ruhatárát némi játékossággal megfűszerezve a farmer-ing-tornacipő összeállítások kedvelője, a laza elegancia stílusának képviselője. De a kötött pulóveres, fehér sálas, bohókás francia művész megjelenés is sokszor szerepel repertoárjában.
Ha nem csak filmjeit, de magát a jóképű színészt és stílusát is kedvelitek, akkor lányok, irány a mozi, és hagyjátok egy kicsit Ti is elrabolni a szíveteket!

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés