Ronaldo és Armani kapcsolata folytatódik

A portugál futballsztár, Cristiano Ronaldo ismét Armani-modellé vált, ezúttal a farmereket elhagyva csak alsóneműket népszerűsít majd.

Cristiano Ronaldónak ez a második szezonja Armani-modellként, már az előző fehérnemű- és farmerkollekciót is vele reklámozta a divatcég. Ronaldo David Beckhamet váltotta a kampányban, Victoria Beckham utódja pedig Megan Fox színésznő lett.A modellcsere azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Ronaldo nem lett olyan népszerű, mint azt a divatház várta. Sokak szerint azért, mert a focista –igaz, tökéletes testtel rendelkezik –túl feminin az Armani által sugallt férfiképhez képest, valamint látszik rajta, hogy imádja magát.


Ennek ellenére a divatház felkérte a következő, 2010/2011-es őszi-téli fehérneműkampányának reklámarcává is, amelyet júliustól tárnak a nyilvánosság elé. Szeptemberben pedig várható egy online kisfilm is, amelyben Ronaldo népszerűsíti az Armani új kollekcióját. Vajon az aranylábú focistának ezúttal több sikere lesz, mint az előző kampány során?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés