Ruha nélkül New Yorkban

A Maybelline 2013-as naptára igazán forró és látványos meglepetéssel készült. Művészi aktképein New York városának ikonjai és legendás színhelyei csábító testfestett idomokon elevenednek meg. Ez felettébb izgalmas városnézésnek ígérkezik.

 

   

 

   

 

   

 

A Maybelline-modellek New York ismert jellegzetességeinek formáit öltve magukra mezítelenül pózolnak. Csak hogy néhányat említsünk a leginkább sikerültek közül, Erin Wasson a Times Square „bőrébe” bújik, s ő testesíti meg a város utcáit is. Kemp Muhl a népszerű Central Parkként és a város nem csituló nyüzsgésének hangjaiként mutatkozik, míg Julia Stegner a graffitik színeiben pompázik. Charlotte Free alakján keresztül az „olvasztótégely” jelleget mutatja be, Shu Pei teste a sűrű metróhálózatot, Freja Beja Erichsené a bohém művészvilágot, Jessica White-é pedig a pezsgő éjszakai életet ábrázolja. A hasonlatok azonosíthatóra és meglehetősen vonzóra sikeredtek.

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

Ezek után várhatjuk, hogy néhány hazai modell is rákapjon a városi életforma élményének magamutogatására. Érdekes lenne Bódi Sylvit a Gellérthegy erőtől duzzadó Szabadságszobraként, Debreczeni Zitát a hívogató, tátongó Nyugati térként, Dukai Regina kecses lábait a Parlament gótikus oszlopaiként, vagy Zimány Lindát a Lánchíd utáni sötét és mély alagútként látni. Mindennek hiányában kénytelenek vagyunk beérni New York, New York ízlésesen tálalt, ropogós modelljeivel. Étvágygerjesztőek az év minden hónapjában.

 

 

Valaska Rita

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Szerencsétlen 13? »

Villantottak a Victoria’s Secret modelljei »

Elle-nállhatatlan tizenkettő »

MAC: Après Chic »

A szupermodell elvált és élvezi »

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés