Ruhák a vörös szőnyegről 1. rész

Oscar 2009

Vegyük nagyító alá, milyen alkotásokat öltöttek magukra a sztárok az Oscar-díj átadásra. Sikerült-e nekik eltalálni a megfelelő kinézetet, kihozni magukból a legjobbat ezen a fontos eseményen. Jó tanácsokat adtak-e nekik a stylistok, tervezők, akiket megbíztak, hogy a legszebbnek mutassák őket. Túlzásokba estek? Túl szolidak voltak?
Ki volt szerinted a legjobban öltözött? És ki a legrosszabbul? Mit szólsz a hajakhoz, sminkekhez? Mi lehet az oka, hogy ennyi hátrafésült konty vonult végig a vörös szőnyegen? Ők sem tudnak mit kezdeni a hajukkal?
Válasszuk meg az Oscar királynőjét! Te kire adod a voksodat?

Marion Cotillard Tilda Swinton

Marion Cotillard kék-fekete tüllszoknyás, Dior Haute Couture ruhát húzott, amely romantikusan királylányos stílust képviselt .
Tilda Swinton kedvenc márkájának, a Lanvin-nak a Pre Fall 2009 kollekciójának egyik darabját viselte. Az összeállítás stílusa tökéletesen passzolt az Oscar díjas színésznő egyéniségéhez és kinézetéhez.


Anne Hathaway Freida Pinto

Anne Hathaway egyszerűen, de mégis ragyogóan nézett ki Armani Privé tavaszi nyári ruhájában, amely csodálatosan kiemelte vékony alakját..
Freida Pinto is a tavaszi kollekcióból választott, de John Galliano-tól. Igaz a kifutón ez egy teljesen átlátszó modell volt, ebben az esetben kicsit több anyaggal toldották meg.


Amanda Seyfried Evan Rachel Wood

Amanda Seyfried úgy érezte a Valentino vörös illik legjobban szőke hajához. Tényleg nem rossz... A ruha: Valentino Haute Couture 2009
Evan Rachel Wood a mindig nőies és kifinomult stílusú Elie Saab márkát részesítette előnyben ezen a fontos eseményen.

Penelope Cruz Beyoncé

Penelope Cruz, aki a legjobb női mellékszereplő díját nyerte egy fehér, talán kicsit menyasszonyi ruha jellegű, Balmain ruhában pompázott.
Beyoncé gyönyörű kerek formáit egy váll nélküli, fűzős ruhába tuszkolta, amelynek mintái a nagyi függönyéhez hasonlítottak.

Natalie Portman Kate Winslet

Natalie Portman egy lilás rózsaszín Rodarte alkotást húzott fel, amely finom, visszafogott és elegáns.
Kate Winslet egy kicsit, mintha megöregedett volna ezen az estén. Ő nyerte a legjobb színésznőnek járó díjat, de jobb lett volna, ha egy fiatalosabb, modernebb ruhában veszi át az elismerést. A selyemruha YSL Pret a porter kollekciójában szerepelt.

Vanessa Hudgens Angelina Jolie

Vanessa Hudgens, a High School Musical sztárja kissé átváltoztatta ezt a fekete Marchesa ruhát, pedig a kifutón látott változat sokkal jobb volt. Kicsit sem hiányzott a ruha aljára ez a sellőlány uszonyra emlékeztető toldás.
Angelina Jolie is Elie Saab-ra szavazott ezen az estén, bár szintén egy kissé magára alakítva a ruhát.

Heidi Klum  

Heidi Klum, aki férjével Seal-lel érkezett, kicsit túlékszerezte magát. Piros Roland Mouret ruhájában úgy néz ki, mintha elrontották volna a csomagolását.
Egyelőre ennyi, válaszd ki belőle a legjobbat és a legrosszabbat, akár azt is megírhatnád, hogy a Haute Couture bemutatókból - amelyeknek a képeit megtalálod az oldalon - te melyik ruhát adtad volna rájuk.


Folytatjuk!

Kapcsolódó cikkek:

Sztárok a haute couture bemutatókon »
A sztárok nem mondanak bármire igent »
Ruhák a vörös szőnyegről 2. »
Hajrá természetesség! »
Hírességek tervezték 2. rész »
Hírességek tervezték 1. rész »
Hírességek az Armani megnyitón »
Sztárok a haute couture bemutatókon »
Mrs. Cruise és a Miu Miu  »

Kapcsolódó képgalériák:

Tilda Swinton Oscar 09
Penelope Cruz Oscar 09
Beyoncé Oscar 09
Natalie Portman Oscar 09
Kate Winslet Oscar 09
Vanessa Hudgens Oscar 09
Angelina Jolie Oscar 09
Heidi Klum Oscar 09

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés