Ruhák a vörös szőnyegről 2.

81. Oscar-díj átadás

Hát, nem is tudom. Tegnap a felhajtás, a látvány, a profi show, a megható jelenetek-tudnak ezek valamit, azt hiszem- elvakított és nem tűnt fel, hogy tulajdonképpen nem láttam túl izgalmas ruhákat a díjkiosztón. Észrevettétek azonban, hogy mennyi világos ruha vonult fel? Csak nem Michelle Obama hatására, aki szintén márványszínbe burkolózott élete egyik legfontosabb eseményén? Folytassuk elemzésünket, hiszen hátravan még, hogy királynőt válasszunk. És persze a legrosszabbul öltözött címet is ki kellene osztanunk. Segítsetek! Nem tudom, mi van velem, nem vagyok elég kritikus...
Egy titok még az előző részhez. Pedro Almodovar azt tanácsolta Penelopé Cruz-nak, hogy semmiképpen ne pánt nélküli dekoltázst válasszon és fogja össze a haját. Ez utóbbit megfogadta, az előbbit viszont nem. Lehet, hogy jobb lett volna? Érdekes, hogy ebből a típusú kivágást kedvelték leginkább a sztárok.


Jessica Biel Sarah Jessica Parker

Jessica Biel pánt nélküli, szűk vonalú Prada ruhában jött, elöl masniszerű furcsasággal. És hiába Prada, hiába fantasztikus márka, ez alkalommal nem jött össze a styling.
Sarah Jessica Parker, mintha egy tündérmeséből lépett volna ki, a Christian Dior ruha szűk, strasszokkal, kövekkel kirakott ezüstös felsőrésze éppen hogy takarta talán kissé túlságosan is felpolcolt melleit. A ruha bővonalú szoknyarészben folytatódott, s egy ugyanolyan árnyalatú övvel hangsúlyozta derekát.


Jennifer Aniston Tajari Henson

Jóbarátnőnk, Jennifer Aniston szintén egy világos ,-inkább a homokszín felé közelítő- árnyalat mellett döntött. A Valentino ruha teljes egészében ezüst strasszokkal kirakott, méghozzá olyan vonalakban, amely csodálatosan karcsúsítja a testet, nem mintha Jennifernek szüksége lenne rá.
Tajari Henson Roberto Cavalli mellett döntött, s ez már tényleg szinte fehér árnyalat. Sötét hajával, fekete szemeivel mindenesetre tökéletes kontrasztot alkot ez a ragyogó fehér.


Marisa Tomei Miley Cyrus

Marisa Tomei egy enyhén átalakított Versace-t viselt, félvállas modellt, az idei divatnak megfelelően. Rakások és pliszírozások díszítették a ruhát, amelyhez hátul hatalmas uszály tartozott. Sokak szerint az egyik legjobb választás volt ezen az estén.
Mindenképpen említést érdemel Miley Cyrus enyhén szólva érdekes Zuhair Murad ruhájára, amelynek tervezője szerintem nem tudta eldönteni, hogy a karácsonyfából vagy a szarvasgombából merítsen ihletet. Miley ízlése amúgy is kétséges, ezt bizonyítják öltözékei a Hannah Montana sorozatban is.Diane Lane Amy Adams

Diane Lane nem csatlakozott a világos áramlathoz, ő a fekete mellett döntött, méghozzá Dolce and Gabbana kollekciójából.
Amy Adams piros Carolina Herrera ruháját 630 karáttal egészítette ki. Fred Leighton ékszerész impozáns nyakéke smaragdokkal, rubintokkal, zafírokkal és gyémántokkal volt tele. De a ruha is izgalmas látványt nyújtott, fűzőszerű felsőrészével, amelyet a varrások mentén fényes, fekete vonalak tettek még érdekesebbé.


Ha már az ékszereknél tartunk, megint ki kell egészítenem a tegnapi híradásomat, Angelina Jolie fülbevalójával és gyűrűjével kapcsolatban. A fülbevaló 115 karátos , a gyűrű 65 karátos kolumbiai smaragd, Lorraine Schwartz tervezőtől.Alícia Keys Reese Witherspoon


Kellemes színfolt Alícia Keys lila ruhája az Armani Privé kollekcióból. Armani haute couture ruhái mindig kiemelkedően elegánsak , viselőik nem akarnak bálkirálynőnek, sem menyasszony imitációknak látszani. Hosszú, egyszerű vonalú ruhák mégis tele mesteri megoldásokkal.
Reese Witherspoon talán kissé túl sötétbe öltözött ,egyáltalán nem volt fiatalos ez a Rodarte ruha. Fekete és kék, kövek és sálak, színátmenetek, hát engem nem győzött meg ez a modell.

Kapcsolódó cikkek:

Ruhák a vörös szőnyegről 1. rész »
Hajrá természetesség! »
Hírességek tervezték 2. rész »
Hírességek tervezték 1. rész »
Hírességek az Armani megnyitón »
Sztárok a haute couture bemutatókon »
Mrs. Cruise és a Miu Miu  »

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés