Ruhásszekrény? Lakás méretű gardrób!

A Kardashian nővérek bepillantást engedtek a ruhaszentélyükbe. Van, akinek a lakása kisebb, mint a gardróbjuk…

 

Kim, Khloe és Kourtney nem viccelnek, ha a ruháik, cipőik, csecsebecséik tárolásáról van szó. Amint azt az InStyle magazinnak is megmutatták, féltő gonddal őrzik a cuccaikat.

Kim

 

Kim, aki korábban maga is gardrób stylistként kereste a kenyerét, már alapból úgy fogott neki a lakhely keresésnek, hogy abban elegendő hely legyen a ruháinak, cipőinek, valamint ékszereinek, melyeket előszeretettel gyűjt. „A vörös szőnyegre sose kölcsönzök ékszert; elég szerencsés vagyok, hogy a sajátjaimat viselhetem.” – büszkélkedik. Emellett jó tanáccsal is kedveskedik azoknak, akik nem tudják, hogyan rendszerezzék a ruháikat: a hosszabbtól a rövidebbek felé haladjanak, a nadrágokat pedig az anyaguk szerint osztályozzák. A legszebb darabokat pedig nyugodtan tegyék kiemelt helyre, így a gardrób hangulata olyan lesz, mintha egy luxusbutikba lépnének. Mi lesz a megunt darabokkal? Kim általában felteszi őket az eBayre, majd a befolyt összeget jótékony célokra ajánlja fel.

 


Khloé

A házassága után kikötötte, a lakás minden helyisége koedukált, kivéve az öltözőszobáját, oda a férje, a Lakers játékosa, Lamar Odom nem teheti be a lábát. A saját bevallása szerint cipőbolond Khloé különös stratégiát fejlesztett ki cipővásárlásra: mikor megtetszik neki egy darab, elképzeli, hogy festene benne anyaszült meztelenül. Ha véleménye szerint jól, akkor megveszi, ha nem, akkor otthagyja a boltban.

 Gardróbjának központi eleme a fésülködőasztal, tele mindenféle csajos szépészeti holmival. Habár sokat ad ruhatára fejlesztésére, és imád elegánsan felöltözni, a hétköznapokon a maxi ruhákat részesíti előnyben, melyekbe csak belebújik, és már indulhat is a dolgára.

 

Kourtney

 


A legidősebb Kardashian lány most, hogy anya lett, már inkább hanyagolja a tűsarkakat, a kényelmes, lapossarkú cipőket részesíti előnyben, hiszen ezekben könnyebb 21 hónapos fia, Mason után futni. A testvéreiről azt állítja, hogy míg Khloé szereti kölcsönadni a cuccait, addig Kim nem igazán. Vásárláskor azonban mindig gondolnak egymásra, ha például megtetszik nekik egy cipő, akkor a testvéreiknek is vesznek a méretükben. Szinte látjuk, hogy dörzsölik a kereskedők a kezüket, mikor valamelyikük belép a boltjuk ajtaján…

 

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés