SJP NYC: vajon minek a rövidítése ez?

Aki arra a következtetése jutott, hogy a film a Szex és New York, jó helyen jár. New York City a rövidítés második fele. Innen már könnyen kikövetkeztethető az első is, azaz Sarah Jessica Parker neve. Egy vadiúj illattal jelent meg, hogy legyen mivel vigasztalódnunk, amíg a mozira várunk.

A Coty Prestige-el együttműködve megalkotta új illatát a népszerű színésznő. Az üvegcse már önmagában is végtelenül Carrie-s és megkapó, én biztosan leemelném a parfüméria polcáról. A gyümölcsös-virágos kreációt igazából Honorine Blanc alkotta, ahogy az már lenni szokott Sarah ötleteket adott, és elégedettséggel nyugtázta a végeredményt.A fejillatot olaszországi mandarin, fehér osmanthus (ez egy illatos ázsiai virág) és vad eper alkotják. A szívillatban gardénia, lonc, mimóza és rózsa áll, míg az alapot a vanília, a szantál, a rum és a pézsma adják. Az epret szereti legjobban parfümjeiben, mert a virágos kompozíciók tartógerendájaként biztosítják a harmóniát.


Az illatot azonban sokkal inkább Carrie Bradshawhoz társítják, mint Sarah-hoz. Állítólag az Ő karaktere, az életmódja és divat iránti rajongása ihlette.


 

Három méretben vásárolható meg a kollekció, 15/30/60 ml-es változatban. Remélem, minél előbb felbukkannak a magyar üzletekben is.

Kapcsolódó cikkek:

Hogy kerül Barbara Streisand haja Carrie Bradshaw fejére? »
A Manolo Bhlanikomat nem adom! »
Te melyik Szex és New York karakterre hasonlítasz? »
Mi a baj a Szex és New York 2-vel? »
10 valahavolt legjobb divatfilm »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés