Sade, a Szerelem katonája visszatért

Sok év telt el úgy, hogy semmit nem hallhattunk a kilencvenes évek oly népszerű énekesnőjéről, Saderól. Most azonban új videoklippel és új albummal jelentkezett.

Emlékezzünk csak vissza azokra a fantasztikus számokra, mint a „No ordinary love”, a „By your side” vagy a „Cherish the day”. Én ezeken a zenéken nőttem föl, és máig nagyszerű érzés ragad magával, nemcsak az emlékek, de a kellemes hangzásuk miatt is.

Az nigériai apától és angol anyától származó énekesnő most új albummal rukkolt elő Soldier of love címmel, s az első, ugyanezzel a címmel megjelenő videó már látható is a zenecsatornákon.

A videó fantasztikus lett, a zene pedig a tőle megszokott hangzással és minőséggel bír, ő pedig gyönyörűbb, mint valaha.


Izgalmas az a tény, hogy visszatéréskor valamilyen módon az előadóművészek megújulnak, és az aktuális trendeknek és divatnak megfelelően készítik el vadonatúj visszatérő klipjüket. Jelen esetben nem volt erre szükség, hisz a legaktuálisabb trendek most azokat az időket elevenítik föl, mikor ő pályája csúcsához ért a nyolcvanas, kilencvenes években, így most nem volt más dolga, mint folytatni ott, ahol abbahagyta. A videót és „új” külsejét mintha magáról mintázta volna, s régi énjét dolgozná föl.


A klip nagyszerűre sikeredett, látványos hátterek és szerelések jellemzik. Öltözködését a nyolcvanas évek jellegzetességei mellett militarys, countrys és hetvenes éveket idéző, Diana Ross-féle glam-disco stílus teszi eklektikussá és ettől modernné is egyben.


A zenéről pedig annyit, hogy csodás füstös hangjával nem lehet betelni, a hozzá társuló lágy dallamok pedig varázslatossá teszik az egész albumot. Csak ajánlani tudom!


 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés