Sámánizmus luxuskivitelben

A Vogue az Vogue, Japán pedig Japán. Ha a kettő találkozik, akkor biztosra vehetjük, hogy valami egészen új, és modern dolog születik. A divatot is ezért szeretjük mindannyian, mert a fantáziánk végtelen elképzeléseit valósíthatjuk meg. Így történt ez a Vogue Japan decemberi lapszámával is, amikor a divatanyagot Anna Dello Russo stylingolta.

   

 

ADR megosztja az emberek véleményét sajátos stílusával, és ízlésvilágával. Sokaknak giccs, sokaknak pedig tökéletes. Ez mondható el erről a divatanyagról is, ami teljes mértékben az ő stílusát tükrözi.

 

   

 

Az, hogy a különböző, önmagában viselhető szőrme- és toll ruhák ilyen túlzó és sámáni hatást keltsenek - csak mert együtt vannak felvéve - már művészet. Az öltözék mellé pedig egy jó fotós is kell, aki ezesetben Giampaolo Sgura volt.

 

   

 

A túlzó kompozíciókat az ékszerek halmozása, és a színek összeolvadása teszi még érdekesebbé. Ki gondolta volna, hogy egy fácán fejdísz majd jól megfér egy szőrme keretes napszemüveg mellett? Hát Anna Dello Russo igen!

 

   

 

Ezek a képek egytől egyig egyszerűek, hiszen nem használtak sem különleges hátteret, sem különleges fényeket, "csupán" a ruhák és a kiegészítők extrém kompozíciója teszi nem mindennapivá a fotósorozatot.

 

   

 

Reméljük, még sok ilyen különleges képanyagot láthatunk a 2013-as magazinokban. Nektek hogy tetszik a tollruha és a szőrmekabát kombinációja?

 

   

 

 

Holovcsák Kriszti

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Végre megérkezett Anna Dello Russo kollekciója a H&M-be »

Anna maga a pop! »

A divat alfája és omegája »

Nőies geometria az emoji jegyében »

Címlapszemle: Vogue Paris 2012 »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés