Scarlett újra a Mangonál

A tavalyi őszi-téli kampány után, a spanyol márka megint Scarlett Johanssont választotta modelljéül. A képek megint remekül sikerültek,a különbség annyi, hogy a mostaniak egy finomabb stílust képviselnek, kevésbé kihívó ruhák, természetesebb hajszín és smink a modellen.

Túl sokat még nem láthatunk a Mango tavaszi-nyári felhozatalából, de néhány képet már megmutattak a legújabb kampányból. Ahogy az előző szezonban, most is Scarlett Johansson a márka arca. Az új reklámanyag kicsit más stílusú lett, mint az előző, de a képek legalább annyira ütősek és a színésznő ismét gyönyörű.

A fotókat Mario Sorrenti készítette, aki olyan divat anyagokhoz adta már a nevét és tehetségét, mint a Benetton vagy a Paco Rabanne. A mostani kollekcióban dominálnak a virág- és állatminták, de vissztaérnek a military stílusú darabok is. A színek nem harsányak, a bézs, a zöldek különböző árnyalatai és a fehér a leggyakoribbak.

Ami Scarlettet illeti, ő is változott, nem csak a fotók hangulata és stílusa. Most barna hajjal láthajuk és sokkal visszafogottabban, mint az előző évszak kampányában. Nemcsak a ruhák lettek finomabbak, de Scarlett sminkje is sokkal lágyabb lett. Nektek melyik sorozat nyerte el a tetszéseteket, a dögös és vad vagy a romantikusan nőies?

Kapcsolódó cikkek:

Scarlett for Mango »
Mitől olyan egyedi és dögös Rachel Bilson vagy Scarlett Johansson? »
Scarlett Johansson, az egyetlen múzsa »
A nullás méretnek befellegzett, visszatérnek a formák! »
Think up: fapados árak a Mangoban »

Címkék: , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés