Segíts a Guccival!

December 1-én tartották az AIDS világnapját, melynek alkalmából a Gucci egy új, egzotikus táska- és kulcstartó-kollekciót adott ki, az UNICEF közreműködésével. Jótékonysági célokra fordítják a bevételt, és ezzel is üzennek az embereknek: minden segítségre szükség van!

Idén van az ötödik évfordulója a globális méretű Gucci és UNICEF kampánynak, melynek célja az AIDS fertőzöttek megsegítése. A tevékenység során több mint 20 ország Gucci boltjai az új kollekció bevételének 25 százalékát felajánlják a közép-afrikai beteg árvák támogatására. Ha ezt végiggondoljuk, nem kevés bevételre tehetnek szert, hiszen egy termék megvásárlásával akár több százezer forintnyi összeggel is hozzájárulhatunk a kampányhoz.


A kollekció témájához a híres író, Michael Roberts A hóember című mesekönyvében lévő illusztrációkat vették alapul.  A kiegészítők legfőbb motívumai fantázia világában élő elefántok, majmok, kígyók, főhősük a nevető, répa orrú hóember.A több éve zajló világméretű Gucci kampány eddig fantasztikus eredményekkel büszkélkedhet. A közép-afrikai szavannák faluiban élő AIDES gyerekek oktatását, egészségügyi ellátását tették jobbá. Az öt éves periódusban eddig 7 millió dollár gyűlt össze, így a Gucci lett a legnagyobb támogató az UNICEF Afrikai Iskolák megsegítésében, mely az Nelson Mandela Alapítvány, az UNICEF és a Hamburgi Társadalom közös kezdeményezése.Mindezek mellett a Gucci híres Baboushka táskája is hozzá fog járulni a 2009-2010-es kampánysorozathoz. És hogy ez mennyire lesz eredményes? Például a tavalyi Indy táska bevételével közel 250 HIV pozitív ember gyógyszeres kezelését támogatták, ami nem kis teljesítmény.

A kampány december 31-ig tart, így aki megteheti, siessen a Gucci boltokba, mielőtt elolvad a hóember!

Kapcsolódó cikkek:

Guccitól fáj a szívünk »
Gucci már az iPodon és az iPhonon is »
A Gucci gyémánttal üzletel »
Melltartó-táska »
Miért Kelly a Hermes kult táskája? »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés