Sexiest Woman of the 21th Century

A GQ magazin februárra igazi különlegességgel készült; megválasztották a 21. század – azaz az elmúlt 12 év – 100 legszexibb nőjét. A listát Beyoncé vezeti, kinek keveset takaró, Terry Richardson által kézített fotója a következő havi lapszám coverjét is borítja. A fotósorozat mellé egy terjedelmesebb interjút is kézhez kapnak az olvasók, melynek fókuszában az énekesnő eddigi pályája áll.

A GQ magazin februári, “ A 21. század 100 legszexibb nője “ című számának cover fotóján és a lista első helyén Beyoncét köszönthetjük. Korunk egyik legelismertebb énekesnője az utóbbi években nem csupán hangjával keltette fel a világ figyelmét, de személyisége és szépsége miatt is rajongók ezreit vonzza. Miután tavaly életet adott Ivy Blue nevű, Jay-Z-vel közös gyermeküknek, Beyoncé újra a legjobb formáját hozza; felkérték az idei Super Bowl előadójává, az HBO dokumentumfilmet készít eddigi életéről és munkásságáról, valamint a Pepsivel is szerződést kötött.

 

 

A magazin listája is egészen biztosan egy összetett szemponrendszer szerint készült el, mely alapján Beyoncé maga mögé utasítja Kate Uptont, Mila Kunis, de még Megan Foxot is. A képeket az egyedi stílusáról méltán híres Terry Richardson készítette, mely ránézésre is látszik az igen keveset takaró, a “ még ízléses “ és a “ már ghetto chic “ style határán lévő fotókon. Véleményem szerint egy kicsivel több ruha – némi csipke és fekete, a szexy klasszikus, 20. századi értelmében – valamint kevesebb meztelenség és comb – photoshop – is megnyerő lett volna, de ez csupán ízlésbeli kérdés. A végeredmény ettől függetlenül magáért beszél: profi fotós és szintén profi, 21. századi szexszimbólum. Gratulálunk, Beyoncé!

 

   

 

   

 

 


 

Szabó Lili

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Divattervező bárki lehet! »

Ők a divatra szavaztak »

Beyonce a világ legszebb nője »

„Interjú a vámpírral” »

Uraim és uraim »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés