Shakira babaváró bulija

A manapság oly' népszerű, öncélú, terhesen fél- vagy teljesen meztelenül fotózkodás pozitív ellenpéldáját láthatjuk Shakira és barátja, Gerard Pique esetében. Az énekesnő nem saját népszerűségének növelése érdekében állt kamerák elé babáját várva, hanem a UNICEF nagyköveteként kampányol a világ legrosszabb helyzetben élő gyermekeiért. A képek készülte óta – tegnap – Shakira életet adott kisfiának, Milan Pique Mebaraknak. Gratulálunk!

 

 

Miután a világ nagy szervezetei felismerték, hogy a sztárok – akár csak nevének – befolyását fordíthatják nemes célra is; a jótékonysági kampányok közül egyre többet képviseltetnek olyan hírességekkel, akik hitelesen “ el tudják adni “ azt. A UNICEF legújabb, hátrányos helyzetben lévő újszülöttek segítésére szervezett akcióját a gyermeküket váró Shakira és Gerard Pique képei fémjelzik.

 

   

 

A Shakira & Gerard Piqué’s World Baby Shower – azaz babaváró buli – elnevezésű kampány keretében, melynek fotóin a párt teljes harmóniában láthatjuk pózolni; a UNICEF pénzbeli– és egyéb tárgyi adományokat gyűjt a legszegényebb országok gyermekeinek. Az énekesnő és focista barátja saját kisfiúk érkezésének megörökítésével szeretnék a világ adakozni képes részét együttműködésre szólítani és felhívni a figyelmet a harmadik világ embertelen környezetbe születő babáira.

 

   

 

   

 

A kolumbiai énekesnőnek nem ez az első jótékonysági kampánya, hiszen a UNICEF nagyköveteként jó ideje igyekszik érdemben tenni a világ jobbátételéért. A kezdeményezés igazán nemes, Milanhoz pedig gratulálunk a szülőknek!

 

Szabó Lili

 

Kapcsolódó cikkek:

Teszt: pozitív »

Hírességek szülés után is formásan (x) »

Baby Boom – Úton van a legkisebb stylist! »

Videó! Shakira a teniszezőkre bukik? »

Őket se kímélik a súlyproblémák »

 

 

 

 

 

Szabó Lili  

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés