Shopping közben aktívan sportolhatunk is

„New Yorkban élve szeretek gyalog menni mindenfele, tehát van edzőcipőm, ami megkönnyíti a lábam számára a dolgot, és fantasztikus menni benne!” – nyilatkozta a Voguenak Helena Christensen.

„Ez tényleg működik, a különbséget már pár hét alatt érezni lehet. Kényelmes a séta, olyan, mintha a homokon járnál, de a nap végére mégis az érzésed, hogy aktívan sportoltál.” Ezt jelenti a modell számára a Reebok legújabb, Easytone sportcipője.
„A szoros időbeosztásom mellett ez a legjobb módja, hogy tegyek valamit anélkül, hogy órákat töltenék a konditeremben.” Hogy miért mondja ezt? Mert az Easytone csukák lényege, hogy míg kényelmesek, bármennyit gyalogolhatsz bennük, a speciális talppárnáknak köszönhetően közben különböző izmaid is dolgoznak.
A 41 éves dán modell egy szál edzőcipőben pózol a sportmárka kampányképén. A modell azt mondta, neki nem okozott problémát a meztelen fotózkodás, ugyanis dán, és a dánok a strandon is így mutatkoznak.A csodacipőről annyit, hogy gyakorlatilag bármilyen színben megkaphatjuk, sőt, akár sajátunk meg is tervezhetjük, hogy kellőképpen egyedi legyen. Nekünk tetszik a shoppingolás közbeni sportolás ötlete!

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés