Sokkoló fantáziaképek

Nem mindennapi képek jelentek meg a Tank Magazine nyári számában. A brutális fotósorozaton náci és katonai ruhába öltöztetett modellek láthatók Ali Mahdavival.

A divatanyagot Ellen von Unwerth készítette, aki a mai napig eleganciával és múltat idézve jeleníti meg az erotikát alkotásain. A német származású divatfotós modellként kezdte pályafutását, majd hamar a kamera túloldalára lépett, sikerrel. Ma már olyan magazinoknak dolgozik, mint az ID, Harper’ s Bazaar vagy a Vogue.

A tabudöntögető művésznő ez alkalommal a francia mulatók éjszakai életét idézte meg, Eric von Stroheim filmrendező látásmódjának felhasználásával. A képeken az alulöltözött modellek Ali Mahdavit rajongják körül.

Az iráni származású művész váratlan megnyilvánulásairól is ismert, magát divatőrültnek vallja, és sajátos világlátásának köszönhetően gyakran jelenik meg női ruhákban. Ez most sincs másképp. Elég, ha csak a Chanel fejfedős képre nézünk.A polihisztor egyébként filmeket, reklám- és divatanyagokat is készít, dolgozott már együtt például Dita von Teese-szel. Jelenleg egy párizsi burleszk kabaré kreatív igazgatója, így a rábízott feladat testhezálló volt számára, amit az elképesztően jól sikerült képek is bizonyítanak.

A fotókon a modellek a pornográfia határait feszegetik beállításaikkal és megjelenésükkel. A katonai ruhák, színes parókák és kínzóeszközök, például ostorok meghökkentőek, ugyanakkor csodálatosak.

Ellen von Unwerth megint zseniális látásmódjáról tett tanúbizonyságot, hiszen a divatanyag nagyon szexire sikeredett, erős vizuális utalásokkal és néhol botrányos mondanivalóval. Elképesztő és nem mindennapi fotósorozat. Ti mit gondoltok a képekről?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés