Spielberg új, 200 milliós játékszere

Talán gyerekkori álmát váltotta valóra Steven Spielberg, aki 200 millió jó amerikai dollárért vásárolt új járművet, méghozzá a Seven Seas névre keresztelt luxusjacht képében. A saját medencével, edzőteremmel, moziszobával rendelkező hajóba minden elképzelhető luxusfunkciót beépítettek.

A kb. 85 méter hosszú megajacht a holland Oceanco nevű hajógyártó cég munkája, az elképesztő luxust sugárzó belső kialakítás pedig a jóhírű Nuvolari-Lenard tervezőpáros munkáját dicséri. A központi elem nem meglepő módon egy jókora mozivászon, ami igazából egy 4,6 méteres üveglap, amin a legendás rendező akár saját filmjein is szórakozhat a barátaival. A hely 12 vendég számára elegendő, rajtuk kívül 26 fős legénység fér még el a jachton.

 

A Seven Seas egy igazi úszó luxusapartman, ami tulajdonosának minden igényét ki tudja elégíteni. Van itt jacuzzi, edzőterem, belső és külső medence - előbbi 4,6 méteres üvegfala biztosítja a fentebb említett “mozivásznat” is. Mindemellett jópár szoba található még a monstrumon, Spielberg saját, a többiekénél is kényelmesebb hálószobájában kereshet menedéket, ha esetleg magányra vágyik.

 

A 200 milliós ár persze nem csak a luxusra és csillogásra garancia, hanem a minőségre is. A Seven Seas kellően biztonságos, simán tud siklani a vízen akár 20 csomós, azaz 37 km/h sebesség mellett is. A jachtot legutóbb a Karib-tenger térségén látták, St. Barth’s és St. Maarten környékén, vagyis Spielberg már élvezi is az új szerzeménye által nyújtott kényelmet.

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés