Sportos - divatos viselet melegebb napokra

Még ugyan a tél végét tapossuk, de a melegebb napok már nem sokat váratnak magukra. Az utcán lassan pulóverben is vígan járkálhatunk, olyan tavasziasra váltott az időjárás. Ennek okából most bemutatunk nektek olyan sportos, de divatos öltözeteket, amiket tavasszal és nyáron viselhettek. Ha ilyen tempóban haladunk, nem sokat kell várnunk a kánikulára!

A fényképek egytől-egyig a gyönyörű Rio De Janeiro strandjain készültek, ahová valljuk be őszintén, ki ne vágyna, főleg most, télen? Aki olyan fanatikus, mint én, hogy az első előbújó melegebb napsugarakra már fut is a vízpartra, figyelmébe ajánlom ezt a két exkluzív fürdőruhát.  Könnyedén lehet bennük akár strandröplabdázni vagy frizbizni, de úszni és mást sportolni is.



Ha mégis egy kis pihenőre vágysz, és inkább koktélozni szeretnél a bárpultnál, ez a fekete-fehér csíkos összeállítás tuti siker. Én nem ajánlom hozzá a vastag zoknit, kivéve, ha teniszezni indul az ember.



Ha azt hitted eddig, hogy a poliészter csak a már régóta csúfolt suhogós gatya alapanyaga lehet, nagyot tévedsz! Mostanában újra trendi ennek a szövetnek a használata, és nem csak a közép árkategóriás márkáknál, hanem a luxus divatházaknál is. Ráadásul nem csak rövidnadrágok, hanem overálok is készülnek belőle.



A shield sapka és a magas sarkú sportcipő idén nagyon divatos választásnak bizonyul. Fehér együttessel és vastag övvel egyenesen sikkes. Ezzel egyszerre vagy trendi és sportos. Kell ennél több?



Neked melyik szett tetszik a legjobban?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés