Stella McCartney fényes világa

Megérkezett Stella McCartney első a tavaszi-nyári idényre szánt kampányfotója. A tervezőnő a híres modellt Natalia Vodianovát kérte fel promóciós anyagának főszerepére. Idén elmaradnak a tavaly jól bevált Disney figurák, ám a modell háttereként ismét egy meghökkentő dolog, konkrétan egy hatalmas dalmata szerepel. Lehet, hogy idén a 101 kiskutya lesz a menő?
A divatház a kifutón már bemutatta meseszép kreációit, és éppen itt az idő, hogy megkezdjék a kollekció kampányát is. A divatbemutatón fő arcként megjelenő Natalia Vodianova a kampányban is megjelenik. Ha már a bemutatót említjük, hazai modell üdvöskénk Mihalik Enikő is részt vett a shown.
A kollekció darabjai egyébként rendkívül nőiesek. Gyakoriak a fodrok. Az anyaghasználatra a könnyed légies, illetve a merev fényes, taft anyagok használata jellemző főként. Színekben a trendnek megfelelően a púderárnyalatok uralkodnak, de egy két kreáció erejéig a domináns királykék, a harsány piros és az élénk pink és narancs is megjelenik.
A dalmatás kampány pedig lehet, arra utal, hogy a kifutókon is felvonultatott darabok közt számos ruhán láthatóak apró állatmintát imitáló pöttyök.  Mit gondolsz a kollekcióról?
Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés