Stílusa van, vagy kifejezetten ízléstelen?

Kanye West pályafutása csúcsán van. Az atlantai rapper népszerűsége és eladásai nőnek, és a divatvilág is kegyeibe fogadta. Ahogy be is számoltunk róla, nemsokára forgalomba kerülnek Louis Vuittonnak tervezett edzőcipői. Sohasem hiányzik a fontosabb divatbemutatókról, a Sartorialist többször megörökítette öltözködését.
Stílusa kétségtelenül az egyik legjellegzetesebb a mai sztárpalettán. Nem hord hatalmas pólókat, aranyláncokat és fordított baseballsapkát, mint a rapperek általában, hanem sokkal elegánsabb, egyénibb a kinézete. Tulajdonképpen nincsenek gátlásai azzal kapcsolatban, hogy milyen ruhadarabokat, kiegészítőket és színeket párosít egymással. Innen adódik a kérdés is, hogy tulajdonképpen most akkor a stílusa különleges, vagy egyáltalán nincs ízlése? Ennek megállapítása mindig nehéz kérdés, hiszen egészen vékonyka kis határvonal választja el a két dolgot egymástól.
Meg ugyebár azt sem nevezhetjük stílusnak, amikor valaki foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy megjelenése látványos és feltűnő legyen, s ezt bármi áron, de megoldja.
Ebből adódhatnak rémes eredmények is...
Mindenesetre mindig igazi meglepetés, ahogy felöltözik. Párizsban, Elie Saab divatbemutatóján például fekete-fehér összeállításban pompázott, a Christian Diorra elővette a fürdőköpenyét, a New York-i divathéten katonai cuccba öltözött, a Metropolitan Opera 125. évfordulóján szmokingot viselt, persze azt is sajátos módon. Néha klasszikus öltönyt választ, de mindig feldobja valamivel: nadrágtartóval, csokornyakkendővel, kiegészítőkkel, nyakig gombolt inggel. Több alkalommal használja ugyanazt a ruhát, de sokféleképpen tudja variálni. Ő a bizonyítéka annak, hogy téves az a feltevés, miszerint a férfiruhák unalmasak lennének. A pulcsik és a kardigánok a kedvencei, ezeket mindig élénk színekben, feltűnő mintákkal viseli, persze tökéletes minőségben.Amit szinte minden esetben, kötelező jelleggel hord, az a napszemüveg. Sokáig a Ray Ban Wayfarer modelljét részesítette előnyben, de az utóbbi időben bármelyik darab megteszi neki, csak elég nagy legyen és elég fura. A haja rövidre vágva, nem hagyja fürtjeit hosszabban kunkorodni. Mindig háromnapos a borostája, sűrűbb a bajusznál és az állánál, és szinte semmi oldalt.
Kanye West stílusát lehet szeretni és nem szeretni. Egyértelműen megvetette lábát a divat világában, és azon igyekszik, hogy az irányításba is beleszóljon.

Termékkatalógus/Louis Vuitton


Termékkatalógus/Christian Dior

Kapcsolódó cikkek:

Kanye West cipői a Louis Vuitton háznak »
Elie Saab  »
Christian Dior »
Christian Dior »
Sztárok a haute couture bemutatókon »
Vedd elő a régi szemüvegedet! »

Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés