Stílustippek Brazíliából, csak Neked!

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki szereti az olyan divatanyagokat, amikből inspirációt lehet meríteni a mindennapi öltözködésünkhöz. Habár most odakint tombol a tél, de azért érdemes megfogadni néhány tanácsot a most következő editoriálból, hiszen már csak pár hónap és ismét beköszönt a tavasz. Nézzük meg, milyen ötleteket ajánl a brazil Vogue!

Kevés olyan divatanyaggal találkoztam mostanában, ami tényleg elnyerte a tetszésemet, és olyan ruhákat mutatott be, amiket akár a hétköznapokon is viselhetnénk. A brazil Vogue egyik számában pontosan ezt valósította meg. Egy teljesen korrekt, a mindennapokban is hordható ruhákkal kiegészített fotósorozatot készített, amiből mi is inspirálódhatunk.

   

A képeken a brazil szupermodell, Barbara Berger látható, aki egyébként nekem nagyon bájosnak tűnik, nem mindennapi környezetben. A készítők egy autentikus brazil kisvárost választottak a divatanyag helyszínéül, ahol jól harmonizálnak egymással a régi épületek és a modern ruhák, kiegészítők.

   

A fotókat a tehetséges divatfotós Renam Christofoletti kapta lencsevégre, akinek nagyon jól sikerült megvalósítani a „városi lány a kis bányász faluban” koncepciót. Nekem személy szerint a szőrmékkel kombinált képek tetszenek a legjobban, főleg a halványlila árnyalatban tündöklő darab, amit a virágok ihlette nyaklánc és az aranyszínű cipő tesznek még vonzóbbá.

   

Azt hiszem, a képeket elnézve megállapíthatjuk, hogy egy igazán remekül kidolgozott editoriált láthatunk, a tökéletesen összeválogatott ruhákkal, kiegészítőkkel(,) és a csodálatos környezettel. A hab a tortán pedig az, hogy ezekhez a ruhadarabokhoz hasonlókat nem nehéz találni az ismert, pénztárcabarát üzletekben. Bárcsak nálunk is ilyen enyhe lenne a tél, és mi is járhatnánk ilyen lenge kabátkákban és ruhákban!

   

Nektek hogy tetszenek a képek? Melyik a kedvencetek?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés