Supermodel

A svájci Doodah cég új gördeszka kollekciójának mintafotójához Karlie Kloss állt modellt. A cég már korábban is előrukkolt hasonló szériával, akkor hét szupermodell, köztük Freja Beha, Lara Stone és Anja Rubik vendégszereplésével. A nude fotók a boardok mindkét oldalát díszítik, a divat, a gördeszka és nem utolsó sorban a profi modellek szerelmeseinek ajánlva.

 

 

A híres gördeszkagyártó, a Doodah legújab boardjait Karlie Kloss fotójával díszítette. A rendkívül lenge öltözéket– csipkealsót és egy magasszárú csizmát – viselő modell egy, a cég készletéből való gördeszkával állt modellt Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer kamerája előtt. A “Supermodel“ névre keresztelt kollekció új boardjai limitált szériában elérhetőek, minden valószínűség szerint nem csupán a guruló sport szerelmeseinek ajánlva.

 

 

 

   

 

Az új széria nem az első ilyen jellegű projekt a Doodah-tól, hiszen korábban a deszkákat díszítette már Anja Rubik, Lara Stone, Isabeli Fontana, Freja Beha Erichsen, Arisona Muse, Iselin Steiro és Erin Wasson ugyancsak keveset takaró fotója. Mindegyik szinte, vagy teljesen nude fotó estében a leghangsúlyosabb kiegészítő a cipő, mely teljes összhangot mutat a modell bőre, a háttér és a választott board között.

 

   

 

 

 

A divat és – ritka alkalomként – a street style sportok elegyéből születő deszkák kuriózumnak tekinthetőek, hiszen a világ két olyan területét sikerül összeolvasztaniuk, melyeknek lényegesen kevesebb kapcsolódási pontjuk van, mint az eddig látott kollaborációknak.

 

 

Szabó Lili

 

Kapcsolódó cikkek:

Meztelen szupermodellek gördeszkán »

Villantottak a Victoria’s Secret modelljei »

Divat a sport!  »

Nyergeld fel a Férfit! »

Harminc gönc tavaszra »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés