Süss fel nap!

A Sass&Bide márkát a ’90-es években alapította két ausztrál hölgy, Heidi Middleton és Sarah-Jane Clarke, akik még a gimnáziumban ismerték meg egymást. Az egyetem alatt egy időre külön váltak útjaik, de a ’90-es évek végén együtt költöztek Londonba. A vintage ruhák és piacok iránti vonzalmuk által egyedi farmereket kezdtek el árulni a Portobello Road Market-en. 1999-ben visszatértek Sydneybe és 2001-ben bemutatták első saját kollekciójukat a Mercedes Australian Fashion Week-en. A márka szekere hamar beindult és azóta olyan sztárok hordják ruháikat, mint Sarah Jessica Parker, Madonna vagy Beyoncé.

Most viszont a 2013-as napszemüveg kollekciójuk révén kapta fel a fejét a szakma. A kampányfotók egyszerűen zseniálisra sikerültek.

 

   

 

   

 

A Ladysaint elnevezésű kollekció darabjait egy rendkívül látványos stylinggal dobták fel. Szegecsek, gyöngyök, tollak, csipkék és hímzések keverednek a képeken. A színek, anyagok és mintázatok izgalmas egyvelege mindenki figyelmét felkelti.

 

   

 

   

 

A napszemüvegek fazonjai az aktuális trendi formákat követik, néhol geometrikus mintákkal, néhol fémes felülettel tarkítva.

 

   

 

   

 

A fotókat nézegetve, reméljük, hogy hamar eljön a napsütéses tavasz és nyomban felkaphatjuk trendi szemüvegeinket.

 

   

 

   

 

 

Macovei Kitti

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Szemüvegben szebb a világ! »

Ékszeróriások »

A méret a lényeg!  »

Marc Jacobs és a neon »

Lásd élesen a világot! (x) »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés