Szalagavató a Glee srácokkal!

Bár idehaza nem ért el akkora sikereket a Glee című amerikai, zenés sorozat, mint a világ más országaiban, azért a siker még itthon sem tagadható. A Glee karakterei szerethetőek, mert szinte minden tini megtalálja a hozzá leginkább közel álló személyiséget benne, a zenék pedig egyszerre pörgősek és vérforralóak.

Talán éppen ezért döntött úgy a Vogue magazin tini kiadványa, hogy a Glee srácok közül négyet elvisz egy képzeletbeli szalagavatóra. Ha ti is odavagytok a bohém, kicsit különc vagy a tömegpasiktól eltérő srácokért és divatért, akkor most kaphattok néhány tippet, hogy párotokkal hogyan jelenhettek meg stílusosan a szalagavatótokon. De ha csak a Glees Mike, Artie, Blaine vagy Sam álmaitok pasija, akkor is szerezhetünk nektek néhány kellemes percet, míg végignézitek a magazin által készített képeket és megtudtok pár, eddig ismeretlen infót kedvenceitekről.

Harry Shum Jr. - Mike Chang

Harry Shum Jr. alakítja azt a Mike Changet, aki a sorozat első évadában alig jutott szóhoz, ám a második évadban, köszönhetően karaktere és rajongótábora fejlődésének, már jelentősen több szerephez, szöveghez és táncos jelenethez jutott a nézők nem kis örömére.

B-J: Betsey Johnson ruha és karkötő.
Aurelié Biedermann nyaklánc, Lauren
byRalph Lauren magassarkú.

Thom Browne New York ing, Lanvin
nadrág, Dior Homme csokornyakkendő
és Converse by John Varvatos edzőcipő.

Monique Luhillier tollas boleró, Jill Stuart
felső, Chloe&Reese szoknya és Jerome
C. Rousseau tűsarkú.


A Glee sikere előtt Harry olyan zenészek háttértáncosaként turnézott, mint Beyoncé, Jennifer Lopez és Mariah Carey. A most 28 éves táncos színész karrierje egy fogadással indult, melynek eredményeként Harrynek jelentkeznie kellett középiskolája csupa lány tánccsoportjába. A fiatal srác ahelyett, hogy gyorsan otthagyta volna a táncos különórákat, megszerette (azt), és elhatározta, hogy menővé teszi a táncot. Hamarosan a suli több focistája és atlétája is csatlakozott a csoporthoz.

Harry így beszél a táncról: “Számomra a tánc az, ami a zenéből látható. Egyszerűen megláthatod azt a szemeddel, amit egyébként a füleddel hallasz. Egy univerzális nyelv.”


Darren Criss - Blaine Anderson


A 24 éves színész énekes, aki viszonylag új a sorozatban, hiszen csak a második évadban csatlakozott, mint a Dalton Warblers homoszexuális szólistája, így mesél a szalagavatójáról:


“Nem tudtam elmenni a bálba, ugyanis szobafogságban voltam. A legrosszabb az egészben az volt, amikor el kellett mondanom a páromnak, aki már a ruháját is megvette, hogy nem tudom elkísérni.”

Darren fiatal kora ellenére imád énekelni, szerepelni és zenét írni, bár formális oktatásban egyik tárgyból sem részesült. Ő mégis úgy gondolja, hogy ha magadat adod, még ha az néha szörnyű is, senki sem kérdőjelezhet meg. A döntést mindenki maga hozza meg, hogy megragadja-e az álmait vagy csalódottan hazakullog.


Chord Overstreet - Sam Evans

A 22 éves szőke, kissé naiv herceget alakító Chord Overstreet is a zenei világból érkezett a Glee univerzumba. Bevallása szerint mivel a sorozat előtt sosem táncolt, pláne nem koreográfiára, ezért időbe telt ebbe belerázódnia, de a zenével minden rendben volt.


Chord elárulta, hogy egyáltalán nem bánná, ha alkalmuk lenne a kedvenc bandája, a Coldplay néhány számát feldolgozni, de addig is jól érzi magát a Glee világban, ahol ő is szintén egy új kórustag.


Kevin McHale - Artie Abrams

Kevin karakterét, a kerekesszékes Artie-t szinte minden Glee rajongó imádja. Kitartása, az önsajnálat szinte teljes hiánya, az, ahogyan igyekszik teljes életet élni a járásképtelensége ellenére, szinte minden nézőt Artie-rajongóvá és -támogatóvá tett az elmúlt két évad során.

Mivel Kevin olyan hitelesen alakítja a tolószékest, így nem is csoda, hogy sokakat meglepett annak idején, hogy a 22 éves színész szerencsére teljesen egészséges és a való életben nagyon is jó táncos, amit azonban szinte alig van lehetősége bemutatni. Ám ez sem tartja vissza attól, hogy minden új mozdulatot elsajátítson:


“Bár szerepem szerint tolószékben vagyok, de attól függetlenül minden koreográfiát megtanulok a többiekkel együtt.”

Kevin elmondása szerint annak idején ő sem volt szalagavatón, de csak azért, mert az iskolája annyira kicsit volt, hogy egyszerűen nem rendezték meg a bált. Ám ez nem jelenti azt, hogy nem táncolna szívesen egy szalagavatón. Azoknak, akik előtt még ott a nagy esemény, azt javasolja, hogy vigyenek magukkal egy pár kényelmes cipőt is, amiben lazán rophatják akár egész éjszaka is.

fotók: teen vogue

forrás: donnalight.hu

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés