Szembetűnő darabok

A kontaktlencse mellett számos érv szól. Azok, akik szemüvegesek, nem csak esztétikai előnyeit élvezik a használatának. A látás javítása mellett kényelmesebb lehet a viselete, mint a szemüvegé, mert párás időben nem okoz kellemetlen szituációt, valamint sportolás során előnyösebb.

A másik pozitív ok, ami a lencse mellett szól, hogy mindenkinek jól áll. Az oka pedig az, hogy nehezen észrevehető, ám sokan pont az ellenkezőjét akarják elérni napjainkban.Számos darab csupán ”kozmetikai lencse”, mely csupán esztétikailag változtatja meg megjelenésünket. Ma már olyanok is hordanak kontaktlencsét, akiknek a szeme tökéletes.


Szinte minden nővel előfordult már, hogy ha egyenes a haja hullámosra vágyott, vagy teljesen más árnyaltra, mint a sajátja. Ezért sem meglepő, hogy a szeme színével sincs mindenki megelégedve. Sokan szeretnének kicsit kitűnni a tömegből, vagy csak az ismerősei körében pár kedves bókot begyűjteni.


Pár tanács, ha úgy döntesz kipróbálod: nem mindegy milyen szín mellett döntesz, ha szemed természetes színe barna, olyan színezett lencsét válasz mely a lila és a zöld árnyalataiban játszik. A kék szeműek akár élénkebb színeket is kipróbálhatnak, de a meleg színeket sem kell feltétlen mellőzni.A nagyon extravagáns lencséket ne a hétköznapokon használd. Tartogasd őket a megfelelő alkalomra, mint például a közelgő farsang.Ha szereted sminkelni magad, a hozzá illő darabot válaszd. Mindezek ellenére bizonyosodj meg róla, hogy bírja-e a szemed a kontaktlencsét, ha nem, semmi esetre se erőltesd. Tanácsot optikustól vagy szemésztől kérj.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés