Szemet vetettem a Főnökre!

Bevallom, nagyon tetszik a Főnököm! Aki midig feketében jár… Olyan elegáns, olyan kifinomult, nagyvonalú és igényes. Ellenállhatatlan vonzalmat táplálok iránta. Érezni akarom a testemen! Ahogy a bőrömhöz ér, ahogy hozzám simul, ahogy eggyé válunk… Ő az: Boss Black. Őt akarom viselni magamon!

 

 

 

 

 

 

A BOSS Black business-viseletek 2013-as tavaszi/nyári kollekciójának legnagyobb erénye, hogy olyanra képes, amire csak kevesek: a klasszikus és modern ötvözetére. Az ezt megvalósító, lengébb napokra szánt prémium kategóriás öltözetek eleganciáról és nagymértékű szofisztikáltságról árulkodnak.

 

 

 

 

 

 

A legtöbb munkahelyi viseletnek szánt darabokkal ellentétben ezeket nem jellemzi az egyenruhákra emlékeztető fanyar búskomorság és savanyú unalom. Helyette sokkal inkább lengi körül a határozott vezetők nagyléptékű sikereinek édes élet hangulata. A kollekció darabjain a komoly játékosok, kemény ellenfelek és győzelemre törő „Boss”-ok megfontolt választásai tükröződnek.

 

 

 

 

 

A magasan pozícionált dolgozók mindenkori tökéletességre törekednek. Ezt pedig csak szigorú maximalitással, önfegyelemmel és következetességgel lehet elérni. Ezt a magabiztos törekvést és lankadatlan céltudatosságot hordozzák magukban a tekintélyt parancsoló BOSS Black darabok. Viseletük garancia a minőségre. Egy sokatmondó ígéret, amit felelősségteljesen átgondolt tettek váltanak valóra.

 

 

 

 

 

 

Ám a jó vezetőnek egyúttal megbízható partnernek is kell lennie. Ehhez pedig kimagasló tartáson kívül pozitív benyomást keltő kellem is szükségeltetik. Mindezt a kollekció finom vonalvezetésű szabásai és lágytapintású anyagai biztosítják.

 

 

 

 

 

 

Az idei, üzletasszony és üzletember ruhatárát erősítő kampány főszereplőit Mikael Jansson fotózta. A női öltözékekről szóló sorozaton Liu Wen, Toni Garrn és Edita Vilkeviciute szerepelnek, míg a férfisorozaton Gabriel Aubrey. Tekintsük és tapintsuk meg közelebbről is ezeket a felettébb finom darabokat! Viseletük a ranglétra minden skáláján működni fog.

 

 

Valaska Rita

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Uraim és uraim »

Like a BOSS  »

Újra divat a dandy!  »

A Gentleman Magazine a Hugo Show-n »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés