Szemüvegben szebb a világ!

Szemüvegesnek lenni jó! Mondják ezt azok, akik sosem voltak szemüvegesek. De persze mindig jobb valamit divatból hordani, mint muszájból. Most azonban tényleg trendi dolog viselni, hisz az utóbbi néhány évben óriási népszerűségre tett szert a szemüveg, ami kinek látásjavító eszköz, kinek pedig kiegészítő.

Persze a kínálat is bővült az elmúlt időszakban, így könnyebb a választás mindenki számára. Elsősorban még mindig a vastag fekete és színes műanyag keretek mennek a leginkább, amik egyre változatosabb formákban jelennek meg.

A legnépszerűbb az úgynevezett „geek chic”, ami nagyszüleink SZTK-s kereteire emlékeztet. Sok híresség is behódolt ennek a trendnek, mint Anne Hathaway, Scarlett Johansson, Jennifer Love Hewitt vagy Jennifer Aniston. Bár nem mindenkinek áll jól ez a típus, mégis a legtöbben ezt a faját választják.

 

   

 

   

 

A macskaszem formájú változat is igencsak elterjedt, ami már sokkal inkább nőies, mint az előző. Nézzük csak meg Katy Perryt!

 

   

 

   

 

De a régebbi típusú, keskenyebb fajtákkal is találkozhatunk még. Leighton Meester és Kara Tointon például erre esküszik.

 

   

 

Persze a férfiaknál is hódít ez a trend, Johnny Deppnek már a védjegyévé vált és Justin Timberlake is egyre gyakrabban jelenik meg szemüvegben.

 

   

 

Egyébként több tervező és divatcég is ad ki saját szemüveg kollekciót, mint például Stella McCartney, a Chanel vagy a Byblos.

 

   

 

 

 

 

 

   

 

Úgyhogy a szemüvegeseknek már nem kell szégyenkezni pápaszemük miatt, inkább viseljék büszkén és örüljenek, hogy ekkora divat lett belőle.

 

 

 

 

Macovei Kitti

 

Kapcsolódó cikkek:

Szexi szemüveges szemek »

Sminktrükkök szemüvegeseknek »

Az utánozhatatlan Iris Apfel  »

Karl Who? »

Lásd élesen a világot! (x) »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés