Szépek, boldogok és még barátnők is!?

Az amerikai Marie Claire magazin legújabb számának borítóján Jennifer Garner és Jesica Biel mosolyognak jóízűen. A kettős címlaplány-választás apropója, hogy a márciusi szám fő témája a nők közötti barátság, ha egyáltalán létezik ilyen, és az örökös rivalizálás.


Jessica és Jennifer, bár tíz esztendő korkülönbség van köztük, a való életben is barátnők, nem csak az újságban. Nem esett tehát nehezükre őszintén nevetgélni és bolondozni a kamerák előtt. Ez a valódiság meg is látszik a James White készítette képeken. Azon túl, hogy mindketten gyönyörűek ( mondom ezt úgy, hogy Jenniferért sosem voltam igazán oda, valahogy túl férfiasak a vonásai és a lovacska típusú mosolyt sem találom szépnek), látszik rajtuk, hogy élvezik a közös munkát és nem csak megjátszák a barátnősdit.


Bár a címlap nem a legjobban sikerült kép, ez ne rettentsen el senkit. Az újságban leközölt többi fotó tényleg nagyon elbűvölő lett. A fekete-fehér képek, olyan "gyorsan üljünk be ketten a fotó automatába és bohóckodjunk" stílusúak, mindketten elevenek és vidámak rajtuk. A színesek pedig szépek lettek, a fantasztikus ruhákkal ( Marchesa, Isaac Mizrahi), a finom sminkekkel és az irigylésre méltó frizurákkal.


Nem csak egy fotósorozatot jelenik meg az újságban, hanem interjú is készült a lányokkal. Ebből kiderül, hogy az idei szuper szerelmes mozi,a Valentine's Day forgatásán lettek jóban és azóta is jelen vannak egymás életében. Jennifer fiatalos lendületet kap ifjú kolléganőjétől, Jessica imádja Jen gyerkőceit és most már ő is gondolkozik a gyermekvállaláson. Majd meglátjuk mit hoz a jövő, minden esetre mi drukkolunk!


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés