Szépséghiba vagy szexepil?

A szépség relatív, szokták mondani. Ami az egyiknek tetszik, az a másiknak már nem. Nézzük meg közelebbről e legelterjedtebb „szépséghibákat”.

Szépségpötty:

Az első, aki eszembe jutott róla, Cindy Crawford. A világ egyik leghíresebb modelljének gyakorlatilag védjegyévé vált a kis pont, melyet Marilyn Monroe például saját kezüleg készített magának. Azóta is többször jelent meg a „festett” változata, de mostanában piercing formájában is hódít.Foghíjas sztárok:

Az aprócska rés mellett legalább annyi ember teszi le a voksát, mint amennyinek nem tetszik. Én kifejezetten szeretem és valószínűleg Lara Stone és Vanessa Paradise is. A francia színésznő ráadásul a világ egyik legszerencsésebb nője, hisz Johnny Depp szívét is meghódította. Azt nem tudni, hogy a mosolyával-e vagy sem. Aki ellene van az például Julia Robers, Ő ugyanis korrelálta problémáját még karrierje elején, menedzsere tanácsára, de Madonnának is eltűnt az évek során a „nyári szünet”.Karakteres arc:

Sara Jessica Parker és Jennifer Aniston nem kifejezetten baba szépség. Erős, csontos áll, karakteres arc, mellyel mégis remekül megállják helyüket Hollywoodban. Sőt! A két kultusz sorozat (Szex és New York, Jóbarátok – csak a rend kedvéért) óta pasik ezrei hevernek a lábaik előtt, megannyi követőik vannak, sokan szeretnének a bőrükbe bújni. Már csak Brad Pitt miatt is, ugye.Szeplők:

Talán az egyetlen dolog, ami semmilyen műtéttel nem korrigálható. A kis foltokat legtöbbször modelleken láthatjuk, a filmvásznon Julianne Moore képviselteti a szeplős nőket, bár róla sokszor tűntetik el egy jó adag alapozóval. Legtöbbször vörös hajjal párosul.Szépséghiba vagy szexepil. A kérdés fel van téve. A válasz pedig relatív. Ízlések és pofonok.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés