Szépségtippek egyenesen Gagától!

Nem mossa le lefekvés előtt a sminket, ellenben mindig van rajta fényvédő. Gaga megosztotta rajongóival különleges szépségének (vagy nem szépségének) titkait. Ha érdekel, olvass tovább!

Akik a legnagyobb hatással voltak rá szépségükkel: Cynthia Germanotta, az édesanyja és Diana hercegnő.

Legrosszabb szokása: bár édesanyja számtalanszor elmagyarázta neki, milyen fontos az arctisztítás, az énekesnő állítólag minden este sminkben fekszik le. „Nem tesz jót a bőrnek, de hála istennek jó génekkel vagyok megáldva.” – mondja.

 

Legjobb szokása: mindig használ fényvédőt. „Nem szeretem, ha barnul az arcom, mert attól hamarabb ráncosodik.”

Amit a legjobban sajnál: Gaga haja eredendően gesztenyebarna, de a világ már hipószőkén ismerte meg. Azt mondja, hiányzik neki a régi barna szín, ráadásul a szőkítés nagyon roncsolja a haját.

Amit a legjobban szeret: egy jó talpmasszázs, hiszen az egész napos járkálás azokban az elképesztő cipőkben nagyon fárasztó és fájdalmas tud lenni.

Legfrissebb újítása: nem hord műszempillákat és nem használ szempillaspirált. Mostanában már csak szemceruzával emeli ki szemét, mivel szerinte ez modernebb külsőt kölcsönöz neki.

 

Tanácsa: „Csak menj a magad orra után! Ha megpróbálsz valaki mást utánozni, unalmassá válsz!”

Az egész biztos, hogy Gaga egy cseppet sem unalmas, így akit érint, nyugodtan vegye fontolóra az énekesnő tanácsát, hiszen neki láthatóan meghozta a sikert.

 

Egyetértesz Gaga szépségápolási trükkjeivel?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés