Szerelem nyolc testen

Alig pár hét van hátra a Valentin napig, és ezen alakalom örömére az amerikai Love magazinban nyolc topmodell állt kamera elé teljesen meztelenül. Régebbi és az új generáció együttes erővel bizonyította, a modellek többek, mint tökéletesek. Versenyről szó sincs, itt ugyanis mindenki egyenrangúan gyönyörű!

Noha, nem tudni mennyi retusálási munka rejtőzik a képek mögött, de abban biztosak lehetünk, fantasztikusra sikerült ez a sorozat. Mind a nyolc modell ámulatba ejtően szép. Huszonéves csitritől, a gyermekes édesanyáig. Nézzük, mi a felhozatal?

Ebben a szakmában nem létezik a „vén” szó

Amber Valletta és Naomi Campbell nem ismeri a kiöregedés szót. Az egyik harminckilenc, a másik egy híján negyven, mégis olyan hasizommal rendelkeznek, hogy irigylésre méltó. No persze, most mondhatjuk: nekik ez a dolguk! Mi mégis csodáljuk, hogy ennyi ideig is a csúcson tudtak maradni. Még Naomi is, aki köztudottan rémes természetű.Meglepő lenne, ha Kate Moss kimarad a sorból. Nemrég ünneplte 36-ik születésnapját, de a csúcson maradásért folytatott harca töretlen. Kristen McMenamy-hez hasonlóan neki is egy kislánya van, de anyaságuk ellenére megállják a helyüket.Fiataloké a világ

Az őszintét megvallva, elsőre nem ismertem fel Daria Werbowy-t. A lengyel származású topmodellt mi leginkább a Lancome parfüm arcaként ismerhettük eddig, de számára sem ismeretlen a meztelenkedés. Jeneil Williams még csak 2006 óta van a modell szakmában, de már a jövő Naomi Campbell-nek kiáltották ki. Kétség sem férhet hozzá, nagy a hasonlóság köztük.Végére hagytuk 2010 talán legnőiesebb hölgyeit. Lara Stone ezekkel a keblekkel akár Lara Croft-nak is elmehetne a Tomb Raider-be. Mi csak örülni tudunk neki, hogy Natalia Vodianova orosz modellel kézen fogva újra divatba hozzák a gömbölyded idomokat megtartva a sportos és vékony alkatukat. Példa értékűek, nem vitás!A mi képzeletbeli Tökély versenyünket a régi korosztályból Naomi Campbell utánozhatatlan gazella teste, és az újból Lara Stone nőies alkata nyerte. Te mit gondolsz, melyik modell a legjobb alakú?

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés