Szerencsétlen 13?

Törik a tükör, reped a beton - Penelope Cruz színre lép és egy egész szálloda életét forgatja fel. A 2013-as Campari naptár főszereplője a latin díva, aki vezető tervezők ruháiban küzd a balszerencse áradása ellen. Az italmárka reflektálva a jövő év szerencsétlennek mondott számjegyeire, ismert babonák középpontjába állította Penelope-t, aki a tabuk arcába nevet. Végre egy igazán ötletes és szellemes fotósorozat!

Januárban fittyet hányva a veszélyre, nyugodtan ücsörög az utca kellős közepén és iszogatja likőrjét, miközben több, mint egy tucat fekete macska járkál fel-alá körülötte. A február hónapot viszont a hotel játéktermében tölti, ahol mindent egy lapra, pontosabban egy számra, természetesen a tizenhármasra tesz fel.

 

   

 

Egy hazánkban kevésbé ismert mondás szerint beltéri helyen nem szerencsés egy esernyőt kinyitni. Penelope ezért nem egyet, hanem kapásból tizenhármat tár szét, tovább lázadva a babona ellen az esős márciusban. Áprilisban már egy nálunk is sokat emlegetett népi hiedelmet szeg meg, és csábos estélyijében törött tükrökben nézegeti magát.

 

   

 

Májusban egy szállodai londinerrel söpörteti le magassarkú cipőjéről a port, amiről a fantasztikus ruhaköltemény azért kissé eltereli figyelmünket. A szemfüles olvasó még észreveheti, hogy táskáját pedig hanyagul csak a földre dobta le. Június a kalappróba hónapja, a választás azonban láthatólag nehéz a sok ágyon heverő, csodás kreáció közt.

 

   

 

Júliusban a fekete mágia szimbolikus állatát, egy sötét tollú varjút szelídít. Lenyűgöző vörös öltözete és Campari likőrje persze innen sem hiányozhat. A forró augusztus ezután ismét a szabadba csalja, és úgy dönt, hogy fürdőruhájában és napszemüvegében a tartókból az étterem padlójára borult sóban fog pózolni.

 

   

 

Ha az ember útja során egy repedéssel találkozik, ösztönösen kikerüli. Penelope azonban játékos kislányként épp ellenkezőleg cselekszik, és vidáman végigegyensúlyoz rajta a szeptemberi alkonyat fényében. Októberben, amikor újra hűvösre fordul az idő, szobafelújításra adja a fejét, és önarcképeivel díszíti fel az unalmas felületeket.

 

   

 

Novemberi fényképe sikerült mindközül a legjobbra. Ezen ugyanis egy kovácsüllő mellett üldögélve éppen egy készletre való lópatkót gyárt magának, amiket aztán ki is szögel mindenhova. Végül decemberben mosolyogva és boldogan sétál át több, egymás után szép sorjában felállított, pirosra festett létra lábai alatt.

 

   

 

2103 a Camparinak köszönhetően így nem a balszerencse, hanem sokkal inkább a jókedv és a humor, és talán kicsit az önirónia éve lesz. Penelope szexi kisugárzásával megspékelve pedig lehetséges, hogy egyben a sokat emlegetett globális felmelegedésé is.

 

 

Oláh Dóri

 

Kapcsolódó cikkek:

Celeb életre kelt Disney karakterek »

Penelope Cruz várandós! »

Mango – a legdivatosabb gyümölcs »

Kísérteties hasonlóságok a sztárvilágból »

Strassz-parádé a Nine-ban »

 

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés