Szeretnél saját portfóliót?

Mindenki álmodozott már arról, hogy kamerák kereszttüzében áll, úgy pózol, mint a modellek, majd munkája gyümölcseként egy csodás képsorozatot tart a kezében. Egy saját portfóliót, mely egyedül róla szól!

Nem kell többet családi fotókról levágnod magad, hogy barátnődnek elküldhesd a legfrissebb képedet, vagy tükör előtt pózolnod és önmagadat fényképezned, hogy Te légy egy kép főszereplője!
A Miss Myvip fotós csapata Rólad is készít egy portfóliót, melyre mindig büszke lehetsz majd!Mindannyian tudjuk, milyen sokat számít egy szép fotónál a profi csapat, ügyes sminkes, no meg persze az utómunka. Hiszen mindenkiből lehet címlaplány, ha a megfelelő kezekbe kerül!

Mi nem csodát ígérünk Neked, hanem 20 olyan képet, amelyre mindig elégedetten és boldogan pillanthatsz majd! A képek témája szabadon választott, Te döntöd el milyen ruhákban szeretnéd megörökíttetni Magad. Ha kacérkodsz a modellkedés gondolatával, egy ilyen portfólióra mindenképpen szükséged van.Ha csak egy napig is, de szívesen lennél Te is fotómodell, ha megmutatnád egy új oldalad a Világnak, akkor gyere és próbáld ki Magad, készítsd el saját portfóliódat profi csapatunk segítségével!

További információk: http://myvip.com/portfolio/

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés