Szeretsz flörtölni, jól tudod, mit akarsz?

Just Cavalli ruhákban egész biztosan nem lehet beolvadni a tömegbe. A fiatalabb generációknak szánt ruhadarabok közül kitűnnek egyediségükkel, érdekes egyvelegét adják a modern olasz divat és a ’80-as évek stílusának. Ha bármikor benne vagy egy jó kis buliban, szereted a pincehelyiségekben kialakított szórakozóhelyeket, a sejtelmes fény és az emberek közelsége miatt, ha szeretsz a srácokkal játszadozni, akkor a kampány neked szól.

Born to be wild, sugallják az egyes darabok, és igaz, ami igaz, Kate Moss szemmel láthatóan élvezi a nálánál jóval fiatalabb modellsrác közelségét. A fotók és a ruhák nagyon jól visszaadják az életérzést, amit a tervező elképzelt, és a fiatalokénak érez.

Cavalli most megmutatja, milyen is a fiatalos, laza öltözet. A rock’n’roll és motor kultúra inspirálta modellek a harminc évvel ezelőtti időszakra nyúlnak vissza. Szaggatott szűk farmer, zokni a magas sarkúban, bőrdzseki és laza blúzok.

A kollekció meglehetősen eklektikus, a kosztümtől a női zakón át bőr holmikig megtalálható benne minden. Bőr répanadrág, zsabós fehér blúz, átlátszó koktélruha, flitteres csillogó tunika, van itt minden, ami manapság egyáltalán szóba jöhet.

Kell némi bátorság egyes darabjainak viseléséhez, de mint tudjuk, a szépségért szenvedni kell, és nincs ez máshogy a divatos öltözködéssel sem. Ha ki akarsz tűnni a tömegből, először önnön korlátaidat kell átlépned.

Kapcsolódó cikkek:

Melyik a nyár legdivatosabb anyaga?  »
Just Cavalli? Csak egy kis hőemelkedés... »
Állat vagy! »
Just Cavalli-kampány Kate Moss-szal »
Cavalli night club-ja »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés